08.08.06, 13:06
to mi się podoba...mamuśka jest szczęśliwa!! dziękuje nadobne Misiaczkismile
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 13:11
      > nadobne

nadUpne? wink
      • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 13:11
        Tobie jak zawsze z jednym wszystko sie asocjujetongue_out ileż można, Hultaju...tylko
        sex,sex,sextongue_out
        • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 13:16
          > Tobie jak zawsze z jednym wszystko sie asocjujetongue_out

Nie z jednym. Z jednĄ wink

> ileż można, Hultaju...

Jak w przysłowiu: "Póki rzyci, póty nadziewaj!" wink))

> tylko sex,sex,sextongue_out

Ale czasem dla odmiany trochę sexu. A jak już mi się sex znudzi, to spróbuję
          sexu albo sexu wink))
          • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 13:18
            hultaj78 napisał:

> > Tobie jak zawsze z jednym wszystko sie asocjujetongue_out
            >
            > Nie z jednym. Z jednĄ wink
            >
            co u Twojej dziewczyny??tongue_out
            • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 13:30
              Dzwoniłem, wszystko dobrze wink
              • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 13:34
                ufffffffff...cieszę siętongue_out
            • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 14:12
              zepsułas nastrój uncertain
              • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 14:41
                ojjjjjjjjjj, przepraszamsad obiecuję, że więcej nie będęsmile
                • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 14:48
                  no trzymam za słowo tongue_out

z tego wszystkiego az mi się chwilowo podróży odechciało... ale tylko chwilowo big_grin
                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 14:55
                    SłUCHAJ, JESLI HULTAJ MA SWOJA DZIWECZYNE GDZIES, TO DLACZEGO TY MIAłABYS SIE
                    NIA PRZEJMOWAćtongue_out

żYCZę WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO I CZEKAM NA ODWIEDZINY!!! TYLKO JADąC CZARUJąCEGO
                    ZABIERZCIE-BEDZIE WAS W PODRóZY PILNOWAł A I JAKAS NOGA KURCZęCA SIE DLA NIEGO
                    OSTANIEtongue_out
                    • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 15:29
                      Łojestu! Ale o czym Wy pleciecie?! Nikt nikogo nigdzie nie ma. Ale jeśli juz
                      koniecznie musicie wiedzieć to mozna to określić jako separację. Z marnymi
                      widokami na powrót, z bardzo powaznymi na "rozwód". Tylko nikomu nie chce się
                      wziąć do dzielenia zdjęć.

Dziękuję za życzenia wink
                      Ale wycieczka z przyzwoitką? Occasion, nie sądziłem ze taka pruderyjna jesteś i
                      nie puściłabyś nas samych wink))
                      • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 15:32
                        pruderyjna nie...raczej interesowna...mam swój interes w tym, żebyście sobie
                        przyzwoitkę wzięlismile ale taką konkretnąsmile
                        • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 15:43
                          ja z hultajem tylko mam podróżować... osób trzecich nam nie potrzeba smile

własnie jeździłam trochę w deszczu i aż mi się na powrót tego podróżowania, jeżdżenia, dosiadania zachciało big_grin
                          • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 15:48
                            pocałujcie sie gdziestongue_out inaczej sobie poradzętongue_out
                            • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 15:51
                              > pocałujcie sie gdziestongue_out

Nie omieszkamy wink))

> inaczej sobie poradzętongue_out

Jak chcesz to Ciebie też możemy pocałować wink
                              • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 15:54
                                ok, to pocałujcie mnie tezsmile
                                • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 15:56
                                  smile ej no, przeciez Ty miałas kurczaka robić, to gdzie chcesz podróżować?
                                  zreszta troje to już tłum, a samochody z reguły dość małe są big_grin
                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 15:57
                                    no to może w drodze powrotniej mnie zabierzecie do tej Wawki...siostre odwiedzesmile
                                    • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 15:59
                                      Czyli trójkącik w drodze powrotnej? wink
                                      • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 15:59
                                        reflektujesz??tongue_out
                                        • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:02
                                          A czy mógłbym Wam odmówić? wink
                                        • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:02
                                          a jak spowrotem, to co innego, tylko ktoś Cię musi przenocowac, to mam pomysł, Ty bedziesz nocowac u mnie, a ja sie przeniosę na ten czas do Hultaja big_grin
                                          • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:03
                                            no przecież mówie, że do siostry wpadnęsmile ale może być i tak...
                                            • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:04
                                              oj tam u siostry... ja w centrum mieszkam, bedziesz miała wszędzie blisko smile
                                              • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:04
                                                no dobra, niech bedziesmile ale imprezke zrobimy?? bo jak mam sama siedzieć, to
                                                nie, dziekujęsmile
                                                • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:07
                                                  no możemy zrobic, ale nie do późna, bo jeszcze będziemy musieli jakoś do hultaja dotrzeć big_grin
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:07
                                                    to ja tez do niego się wybieram??tongue_out
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:08
                                                    nie, Ty sie wybierzesz do łóżka, a ja z Hultajem do niego big_grin
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:11
                                                    hhahha, oki, to ja pójde na miasto...mam do złowienia jedna rybkesmile
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:12
                                                    > nie, Ty sie wybierzesz do łóżka, a ja z Hultajem do niego big_grin

Można iść na kompromis - obie do mnie i tam do łózka wink
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:13
                                                    widzisz, Kolorowa nie przewidziała moje obecnościtongue_out trudno, inaczej sie zabawięsmile
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:18
                                                    no już dobrze, dobrze... niech będzie... trudno, odżałuję jakoś smile
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:19
                                                    tongue_out nie chce się narzucać...myslę, że nie zostałabym w warszawie pozostawiona
                                                    sama sobiesmile
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:20
                                                    oj już, juz... zajęlibyśmy sie Tobą... w końcu oboje w warszawie jesteśmy, jakiś sie jeszcze pretekst wymyśli kiedys smile
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:24
                                                    Właśnie! Spijemy Cię, wytańcujemy, wybalujemy i niecnie wykorzystamy pod
                                                    pozorem zwiedzania stolicy wink
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:25
                                                    jak mnie wykorzystacie?? moja obecność czy cielesność??tongue_out
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:29
                                                    Twoją cielesną obecność wink
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:31
                                                    Ty mów za siebie... ja się chętnie z Linką spije, zbaluje, ale wykorzystywać nikogo nie zamierzam smile
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:31
                                                    no, jedna porzadnakiss tongue_out
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:33
                                                    > no, jedna porzadnakiss tongue_out

Chyba pożądana wink
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 16:32
                                                    > ale wykorzystywać nikogo nie zamierzam smile

Dobrze, to Ty będziesz wykorzystywana wink
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 16:37
                                                    ale Ty nie lubisz blondynek, więc dupa.
                                                  • hultaj78 Re: MiS żyje 08.08.06, 17:12
                                                    > ale Ty nie lubisz blondynek, więc dupa.

Kotku, nadinterpretujesz i to bardzo wink
                                                    Bo prawdę mówiąc od jakiegoś czasu strasznie mnie do blond włosków ciągnie wink
                                                  • kolorowa_diablica Re: MiS żyje 08.08.06, 17:52
                                                    jasne, jasne... od jakiego czasu? smile
                                                  • occasion Re: MiS żyje 08.08.06, 16:31
                                                    INTERESTING, MAUUUUUUUtongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka