kolorowa_diablica 21.12.06, 22:59 wróciła, żeby pożyczyć wszystkim MiSiakom wesołych świąt... troche sie juz za Wami stęskniłam, chociaż muszę dużo ogarnąc, żeby wiedzieć co się tu teraz dzieje w kazdym razie dla wszystkich gorace buziaki... brać póki daję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: mamuśka wróciła 21.12.06, 23:51 Jak wszystkie tu zaczniesz tytułowac matkami, to wprowadz jakąs dodatkową nomenklaturę dla rozróznienia. Ja proponuję : dochodząca, wyzwolona i poszukująca Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 21.12.06, 23:54 no wszystkie nie...;-P ale ta nomenklatura..zakładam że na każdą inna, jest Was 3 więc...dochodzaca? (nie wiem czy sie myle ale chyba zadna nie ma trudnosci w dochodzeniu..w kazdym razie wątek stosowny jecze nie załozony ;-P)..wyzwolona - Maxia poszukująca...obie Panie na raz;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mamuśka wróciła 21.12.06, 23:56 wiedziałam ,ze bedzie to albo potraktowane z podtekstem, albo mylnie zrozumiane tak, nomenklatura dostosowana do nas trzech , ale jak ją sobie w głowie ułożysz , to już Twoja sprawa ;-D Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 21.12.06, 23:58 dopsze...dochodząca w sensie netowym - Kolorowa;-P nie tylko moja, wiesz, nie chciałbym głupią nazwa czy podtekstem nikogo urazić;- ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 00:00 nie tylko moja, wiesz, nie chciałbym głupią nazwa czy podtekstem nikogo urazić; > - > ) )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 00:01 do Ciebie bardziej pasuje kreatywna... (bez podtextów) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 00:04 > do Ciebie bardziej pasuje kreatywna... (bez podtextów) dziękuję poza tym... w tym momencie akurat się przydadzą ) wiesz...ta kreatywność się na różne dziedziny życia przenosi Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 00:24 wiem, no nie....czyżby chodziło o Tą (pro)kreatywność? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 01:07 Wyzwolona Maxia? Hmm, raczej spokojna Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 01:24 spokojna może w zachowaniu na codzień...wyzwolona w umyśle, pomysłach, fantazjach? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 01:33 Tak...pies, który dużo szczeka, mało mleka daje A poważniej - pewnie masz rację. Nie ma dla mnie tematów tabu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 01:36 nie żebym był nieomylny..ale lubie miec rację, ale nie zawsze - czasami wolałbym sie mylić, naiwnie wierzę... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a gdzie wór prezentów???? ;) 22.12.06, 15:35 wór jeszcze nie dotarł, ale ma być na czas Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: mamuśka wróciła 22.12.06, 19:46 Hej )) I tobie tez Wesolych i spokojnych Świat diablico ) kolorowa_diablica napisała: > wróciła, żeby pożyczyć wszystkim MiSiakom wesołych świąt... troche sie juz za W > ami stęskniłam, chociaż muszę dużo ogarnąc, żeby wiedzieć co się tu teraz dziej > e > > w kazdym razie dla wszystkich gorace buziaki... brać póki daję > Odpowiedz Link