Dodaj do ulubionych

Uczcijcie minutą ciszy ...

20.01.07, 20:34
... moją choinke smile ale trzeba jej przyznać ładnie poleciała z balkonu jak nasz Adaś dostała najwyższe noty za styl smile
Obserwuj wątek
    • eleni80 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 20:52
      zabiję Cie za ten tytuł i wtedy będziemy mieli co czcić minutą ciszysmile

właśnie miałam dopisać się do postu Lambercik!!! i zapytać jak tam dzieciątko!!
      a Ty tu z takim czymś wyskakujesz!!!!
    • stukam_kopytkami Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 21:06
      No właśnie Lamb zabić Cię za ten tytuł!
    • lambert77 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 21:10
      smile przepraszam za ten wisielczy humor ale już mi wraca dobry nastrój spędziłem 3 doby z małym i troszkę mi szpitalem odbija ale jest nadzieja mała bo mała, że może już jutro go puszczą smile a jak nie jutro to w poniedziałek.
      Mały ma się dobrze ojciec tylko dostał jakiejś pierdzielonej biegunki.
      Wytrzymałem z nim prawie non stop 3 doby powiem wam jedno smile szacunek dla matek ... żaden facet nie może powiedzieć, że zdał egzamin z ojcostwa jeżeli nie został naprawdę sam z dzieckiem. Do tej pory było to proste jeżeli nie mógł zasnąć przy mnie zasypiał przy mamie i na odwrót cokolwiek się działo zawsze mogliśmy liczyć na siebie. Dopiero kiedy zostajesz sam z problemem i wiesz, że sam musisz sobie poradzić ... ehh to jest dopiero test na ojcostwo smile
      • anxiety3 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 21:46
        Tak, tez się podpiszę pod tymi zarzutami o tytuł, choć wiem, ze gdyby cos na
        prawde zlego sie dzialo, nie napisałbyś tak.
        Cieszę się, że Synek czuje się lepiej smile Bardzo miło to słyszeć. Uznanie za
        egzamin z ojcostwa smile)
        • eleni80 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 21:56
          tak, ja też podpiszę się w indeksie pod tym zdanym egzaminem wink

Anx, a Ty gdzie się podziewałaś ? wink)))
          • anxiety3 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 22:08
            Anx, a Ty gdzie się podziewałaś ? wink)))

Ja dopiero bede zdawac egzaminy, wiec w koncu sie wzielam za nauke. Sesje
            inauguruje we wt dwoma egzaminami. Ale nie to, a przede wszystkim zaliczania na
            pracowniach mi glowe zaprzataja. Na dzien dziejszy ostatnie mam 2ego lutego. ;-/
            • eleni80 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 20.01.07, 22:35
              Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia!!!
              może nie będę Cię drażnić, że ja już jestem po sesji od 5-ego stycznia wink))
              ale z moją pracą i tak mam roboty po same łokcie wink))
    • asiunia311 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 13:22
      Lambert, nie będę oryginalna, kiedy napiszę, że za tytuł wątku co najmniej
      zbiorowa kastracja Ci się należy!!!wink)) Oj, piszczałbyś pięknym sopranikiem,
      pozycja Montserrat Caballe byłaby zagrożona! Skoro humorek Ci w miarę dopisuje,
      to znaczy, że Młodemu poprawiło się. To dobre wieści na weekend. I oby tak
      dalejsmile
    • hultaj78 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 14:23
      masz w łeb!!!!!
      wypartoszymy ci jajca, zobaczzysz!!!

ufff, dobrze że Maks cały. Musisz nas tak straszyć??? To kurwa wcale nie było
      śmieszne, gupku! ;PPPP
      Oj Lambert, dorośnij wreszcie! ;D
      • asiunia311 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 15:04
        Co Ty chcesz patroszyć, kiedy już wszystko wykastrowane??wink Hultaj, jakieś
        niehumanitarne metody tu promujesz...wink

JUŻ ma dorosnąć? Strasznie to zabrzmiało. I co wtedy? Sam nie wyrobisz się
        robiąc za forumowego rozśmieszaczawink))
        • eleni80 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 15:51
          asiunia311 napisała:
          > Sam nie wyrobisz się robiąc za forumowego rozśmieszaczawink))

zaraz, zaraz, a to nie Ty jesteś forumowym rozśmieszaczem? smile)))
          • asiunia311 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 15:54
            Gdzieżbym śmiała dopraszać się o takie zaszczyty. Jam skromna i szara mycha,
            przepraszam, wiedźmawink
            • eleni80 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 16:22
              asiunia311 napisała:

> Gdzieżbym śmiała dopraszać się o takie zaszczyty. Jam skromna i szara mycha,
              > przepraszam, wiedźmawink

Ty? no i znowu mnie rozśmnieszyłaś Rozśmieszaczu wink
              • asiunia311 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 16:23
                A pisałam to z poważną miną i z zupełnie innymi zamiaramiwink Ech, sprawdza się
                powiedzenie o dobrych chęciachwink)
    • katja_24 Re: Uczcijcie minutą ciszy ... 21.01.07, 14:51
      Jak ona miesiac wytrzymala?To Ty chyba lyse patyczki wyrzuciles?wink
      • katja_24 A przy okazji dolaczam sie do 21.01.07, 14:53
        zbiorowego morderstwa. Chociaz nie wiem, za co wink
        • asiunia311 Re: A przy okazji dolaczam sie do 21.01.07, 15:08
          Jak mawiał wuj Dzierżyński: "jest człowiek, jest paragraf"wink) Liczą się dobre
          chęciwink
          BTW. witaj w naszych skromnych progachsmile)
          • katja_24 Re: A przy okazji dolaczam sie do 21.01.07, 15:54
            smile Ja rowniez witam <dyg powitalny> smile
      • eleni80 ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 14:56
        katja_24 napisała:

> Jak ona miesiac wytrzymala?To Ty chyba lyse patyczki wyrzuciles?wink

Miło Cię poznać i z góry przepraszam, że się śmieję z Twojego postu, ale jesteś
        pierwszą osobą która zareagowała na te choinkę...
        bo czytając zastanawiałam się jakie patyczki? czy takie dla niemowląt do uszu? i
        ona... wytrzymała.... - sensie żona.....

big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDd

btw, moja choinka jeszcze stoi nienaruszona i niełysa wink ale jakoś gałęzie
        kierują się już w kierunku podłogi wink chyba jutro ją już rozbiorę
        • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 15:06
          wink
          Mi rowniez milo Cie poznacsmile
          Spoko, smiej sie. Ja jeszcze nie w temacie jestem i dopiero jak przeczytalam
          reszte to skumalam ze cos jest nie tak wink))
          • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 15:50
            katja_24 napisała:

> Spoko, smiej sie.

Śmiech to zdrowie wink
            Dzięki za naucznie robienia znaczków ☺ ☻ ♥ ♠ ♣
            fajowe... wink
            Może na origami tez się znasz?
            • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 15:51
              Niestety, az tak utalentowana to ja nie jestem wink
              • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 15:52
                katja_24 napisała:

> Niestety, az tak utalentowana to ja nie jestem wink

szkoda wink musze chyba jednak zapytać kogoś z forum origami w takim razie wink
                • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 15:53
                  A co tam kombinujesz?Ptaszka?big_grinDD
                  • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 16:23
                    katja_24 napisała:

> A co tam kombinujesz?Ptaszka?big_grinDD

nie, kilkaset zwierzątek z kilkuset kartek ankiet, które teraz przeglądam wink
                    • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 16:41
                      A nie lepiej na podpalke?Jeszcze troche i grilla bedzie mozna zrobic wink
                      • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 16:44
                        ale ja chcę poćwiczyć zręczność dłoni
                        a na koniec zachwycić się swym dziełem
                        później mogę spalić wink)))
                        • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 16:46
                          No tak, zreczne dlonie zawsze mile widziane wink
                          • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 16:57
                            nie tylko 'widziane'
                            na inne zmysły niż 'wzrok' też działają, chyba wink
                            • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:01
                              eleni80 napisała:

> na inne zmysły niż 'wzrok' też działają, chyba wink

Eleni, bo jeszcze ktoś uwierzy w to "chyba";-DD

• katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:02
                                Teoretycznie powinny smile
                                A jako, ze facet jest stosunkowo latwy w obsludze, w tym przypadku teoria
                                wchodzi w zycie wink
                                • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:04
                                  katja_24 napisała:

> Teoretycznie powinny smile
                                  > A jako, ze facet jest stosunkowo latwy w obsludze, w tym przypadku teoria
                                  > wchodzi w zycie wink

smile)))) ŁAtwy w obsłudze??? To brzmi niemal jak maszyna z jedną dźwignią
                                  wink)))))))))))))))))))))))))))))
                                  • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:05
                                    Hmmmm, bo w pewnym sensie tak jest smile))))
                                    • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:19
                                      katja_24 napisała:

> Hmmmm, bo w pewnym sensie tak jest smile))))

ciekawe, czy kiedyś ktoś rozwikła zakadkę, czy tylko w pewnym sensie, czy w
                                      przeważającej części... ja tam nie wiem, młoda jestem... mało przeżyłam w życiu wink
                                • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:04
                                  To mówimy o facetach??wink) A ja myślałam, że o...konikachwink)
                                  • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:07
                                    Czesc skladowawink
                                    Jak poznajemy maszyne, to trzeba poznac i naped wink
                                    • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:09
                                      Niestety, perpetuum mobile istniała tylko w zamierzeniach projektodawcywink)
                                      • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:10
                                        "Maszyna, ktora nigdy nie STAJE"???big_grinDD
                                        • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:13
                                          Jestem pewna, że nie o TAKĄ maszynę Ci chodziłowink)
                                          • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:17
                                            też myślę,że nie o taką,...raczej taką, która się nie męczy wink
                                            • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:26
                                              Ja tylko podalam (prawie)dokladne tlumaczenie...
                                          • katja_24 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:26
                                            Ja tez jestem tego pewna smile
                              • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:03
                                hehehe, no co?
                                nie dotykałam 6 miliardów ludzi na świecie, nie wiem jak mają inni,
                                statystycznie rzecz ujmując wink)
                                • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:05
                                  A nico;-PPP
                                  Spójrz, ile fascynujących doznań jeszcze przed Tobąwink))
                                  • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:18
                                    wink))) aż się chce żyć wink
                                    • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:19
                                      Chyba RZYĆwink)
                                      A, to na dobre forum trafiłaśwink)
                                      • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:20
                                        no tak, te orty...... to wszystko dlatego,że coraz mniej się czyta....
                                        • asiunia311 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:22
                                          Bo więcej się poznaje...empirycznie?wink)
                                          • eleni80 Re: ;)))))))))))))))))))))))))))))) 21.01.07, 17:57
                                            asiunia311 napisała:

> Bo więcej się poznaje...empirycznie?wink)

dobre, dobre wink)))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka