22.01.07, 14:36
Byłam dzis ciotką smile taką przyszywaną smile) wybrałam się o 8 rano z dziecięciem
nieletnim na kinderbal do szkoły podstawowej. Tłum księżniczek, wróżek, Zorro,
Spidermanów i czarnoksiężników wink a ja byłam z klownem wink sama mu zrobiłam nos
z gąbki kąpielowej... wink)))

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: Kinderbal 22.01.07, 14:51
      Czyli humorek nieco lepszy dzisiaj??smile
      • krambambulia Re: Kinderbal 22.01.07, 14:55
        Została jeszcze kropla goryczy. Ale nie jest tak źle, jak myślałam. Cóż, mogłam
        się spodziewać, że znowu źle trafiłam uncertain
        • asiunia311 Re: Kinderbal 22.01.07, 15:26
          No i widzisz. Na drugi dzień ma się zawsze świeższe spojrzenie i to, co
          wydawało się straszne wczoraj, już tak nie wygląda nazajutrzwink
    • eleni80 Re: Kinderbal 22.01.07, 14:58
      i już od 8 rano dzieciaki szalały? wink
      • krambambulia Re: Kinderbal 22.01.07, 15:06
        O 8 rano był konkurs o patronie szkoły (czujesz klimat? dzieci w zerówce maja
        wiedzieć kim był hetman Czarniecki albo ilu powstańców leży w niedalekiej
        mogile), potem był konkurs komputerowy (układanie puzzli na czas), a tańce potem
        smile mój klown tańczył z rudowłosą wiedźmą wink
        • bleman i ktores wiedzialo ze czarnecki to eurodeputowany 22.01.07, 15:08
          z samoobrony wink)) ?
          • krambambulia Re: i ktores wiedzialo ze czarnecki to eurodeputo 22.01.07, 15:18
            Nieeeee smile
            Za to za parę tygodni wybieramy się większą ekipą do grodziska z X wieku!
            Widziałaeś foty ze spaceru? Pełna galerię zaraz będziesz miał na @ smile
        • eleni80 Re: Kinderbal 22.01.07, 15:18
          krambambulia napisała:

> O 8 rano był konkurs o patronie szkoły (czujesz klimat? dzieci w zerówce maja
          > wiedzieć kim był hetman Czarniecki albo ilu powstańców leży w niedalekiej
          > mogile)

hhhehehe i wiedziały?
          Moja bratanica ostatnio mi powiedziała, że cieszy się, że już się skończyły te
          konkursy o nietoperzach wink))))))))))

> potem był konkurs komputerowy (układanie puzzli na czas)
          chyba miał największe wzięcie, co? wink

> smile mój klown tańczył z rudowłosą wiedźmą wink

big_grinDDDD

• krambambulia Re: Kinderbal 22.01.07, 15:27

> hhhehehe i wiedziały?
            > Moja bratanica ostatnio mi powiedziała, że cieszy się, że już się skończyły te
            > konkursy o nietoperzach wink))))))))))
            >
            >
            Mój to mówił, że szkoła jest nudna tongue_out bo on juz to wszystko wie...

> chyba miał największe wzięcie, co? wink
            >
            Największe wzięcie miał chłopak z 2 klasy - w życiu nie widziałam lepszego
            tancerza, nawet wśród dorosłych! Geniusz! ciało jak z gumy smile
            A mój klown też sobie radził smile))
            • eleni80 Re: Kinderbal 22.01.07, 20:37
              krambambulia napisała:

> Mój to mówił, że szkoła jest nudna tongue_out bo on juz to wszystko wie...

Bo teraz program nauczanie nie nadąża za dzieciakami, które wiedzę czerpią
              głównie z netu.
              A na dodatek więcej dzieciaków (ok.60%) twierdzi, że wierzy w to co zobaczy w
              necie, a w to , co usłyszy w szkole wierzy tylko 30% z nich
              Ostatnio dużo czytam o zachowaniu dzieci wink))

> Największe wzięcie miał chłopak z 2 klasy - w życiu nie widziałam lepszego
              > tancerza, nawet wśród dorosłych! Geniusz! ciało jak z gumy smile
              > A mój klown też sobie radził smile))

też bym tak chciała troche potańczyć... w końcu karnawał uncertain
              • krambambulia Re: Kinderbal 22.01.07, 20:44
                Hmmmm, a ja nie mam z kim uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka