Dodaj do ulubionych

Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton *

04.05.07, 14:42
Milo jest goscic a tak fantatsycznych progach forumowych wobec tego chcialem
sie przywitac:
Dzien Dobry
buon giorno
jó reggelt
günayd?n
bunâ dimineata
Guten Tag
o hayou gozaimasu
Good morning
bonjour

Wicej grzechów nie pamietam

Obserwuj wątek
    • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 15:28
      panowie u nas mile widziani, zwłaszcza, ze dzisiaj cos wszystkich wymiotło, miło, że się zjawiłęś smile

co Cie do nas sprowadza? kłaniamy sie w pas i zapraszamy do rozgoszczenia się smile
      • jacko1971 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 15:51
        weeekendujo!
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 18:58
        Lubie jak cos się dzieje.
        Dynamicznie biorę z zycia ile się da.
        lecz daleko posunieta empatia pomaga mi domyslac się o potzrebach drugiej osoby.

Posiedzę z Wami , mam nadzieje ze jako nowy zadomowie się i zrobi się fajnie.

• agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 15:56
      staropolska goscinnascia witam big_grinD
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 18:58

> staropolska goscinnascia witam big_grinD
        Chlebem i solą ?? Czy winem ??
        • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 19:23
          i chlebem, i sola, i winem...czy czyms jeszcze powinnam przywitac tongue_out
          • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 20:21
            Mozesz np buziakiem smile Upsss
            • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 20:27
              hmmm

to skladam usta swe na policzku Twym kiss
              • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 20:33
                bardzo mile powitanie .
                Dziekuje
                • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 20:40
                  prosiem bardzom

staram sie tongue_out

a ja calusa nie dostane? phi...
                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 21:02
                    oczywicie ze tak.
                    w czółko i policzek. Moze byc ??
                    • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 21:27
                      jasne, jeszcze w uszko i w karczek poprosze big_grin
                      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 23:09
                        i jeszcze jakies wymagania??smile
                        • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 07:49
                          no coo,,,przeciez skromne sa...
                          • stukam_kopytkami o hayou gozaimasu 05.05.07, 09:52
                            • arsmenik arigato gozaimsu 05.05.07, 10:58
                              smilesmile
                          • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 10:47
                            no to spiewaj - co jeszcze !!smile
                            • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 13:54
                              tak przy wszystkich...wstydze sie ;P

a z drugiej strony...na dzien dobry pieszczoty uszka wystarcza big_grin
                              • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 14:13
                                > tak przy wszystkich...wstydze sie ;P
                                >
                                > a z drugiej strony...na dzien dobry pieszczoty uszka wystarcza big_grin

Zrobie co w mojej mocy wink
                                • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 15:11
                                  niech MOC bedzie z Toba... big_grin
                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 15:34
                                    > niech MOC bedzie z Toba... big_grin

wader?? czy jakas mila diablica??
                                    • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 16:31
                                      diabelski aniołek lub anielski diabełek...co wybierasz? smile)
                                      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:01
                                        > diabelski aniołek lub anielski diabełek...co wybierasz? smile)

A moge sie jeszzce ppatzrec , ?? skoro dajesz pole wyboru to spróbuje troche
                                        tego i troche owego .
                                        • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:17
                                          oczywiscie ze mozesz popatrzec big_grin chociaz we mnie wiecej z diabła niż z
                                          aniołka big_grin
                                          • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:21
                                            > oczywiscie ze mozesz popatrzec big_grin chociaz we mnie wiecej z diabła niż z
                                            > aniołka big_grin

Liczylem ze tak wlasnie jest !!!
                                            Moc ciemnosci prowadzi cie przez zycie??

Chyba nie bede sie bal !!
                                            • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:47
                                              hmm...jak dla mnie ciemniejsza strona zycia jest ciekawsza....

bac sie nie musisz....nie strasze i nie jstem straszna smile
                                              • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 19:21
                                                to prowadz ide za toba
                                                • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 19:35
                                                  hmmm...tak sie na mnie zdasz?
                                                  a w którą stronę chciałbyś się udac?
                                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 20:23
                                                    Dokladnie w ta samą smile
                                                  • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 20:47
                                                    to dobrze.ciesze sie. kiedy wyruszamy?smile
                                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 21:02
                                                    ja generalnie juz jestem przygotowany na podróż.
                                                    Mam nadziej ze bedzie dluga , malo wyczrpujaca i oczywisce miła.

Co mam zabrac ze sobą ?? i co dla ciebie przygotowac
                                                  • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 21:37
                                                    hmm...w tej kwestii oddam sie twojej intuicji smile wez co uwazasz ze sie przyda smile
                                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 22:19
                                                    > hmm...w tej kwestii oddam sie twojej intuicji smile wez co uwazasz ze sie
                                                    przyda :
                                                    > )

Dobrze , ale plan działania pozostawie tobie. jestem ciekaw co
                                                    zaproponujesz smile A licze na twoją fantatsyczna wyobraznie smile
                                                  • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 22:28
                                                    hmmm...wiesz...eh,,,trudne zadanie przede mna postawiłeś...to ja zawsze
                                                    poddawałam się fantazjom innych big_grin
                                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 22:29
                                                    to raz bedzie inaczej smile
                                                  • agnessa788 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 22:36
                                                    hmmm...
                                                    to moze zaczniemy od tego na co masz ochote w czasie wycieczki? ,,,jakos sie
                                                    dopasujemy big_grin
                                                  • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 22:38
                                                    to zacznijmy od @ smile
    • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 19:02
      Przeczytałam 'arszenik' - dosyć intrygujący loginwink)
      U nas ostatnio posucha, ale MiS zaczyna się niemrawo poruszać. Wiosna, panie
      sierżanciewink)

No i z tego powodu zapomniałabym się przywitać. Zdrastwujtie!!smile)
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 04.05.07, 20:22
        VEry very DObry den .
        Ten Fuck z wizytówki to dla kogo??
        • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 16:03
          Wcale nie taki very, bo padawink) To Twoja sprawka, he??wink)
          Na razie do nikogo, chyba, że mnie ktoś zdenerwuje...a ja bardzo spokojny człek
          jestemsmile)
          • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:03
            Jak sprawka?? u mnie sliczna pogoda , nawet w ogrodeczku sobi eposiedzialem
            miedzy pelasiami.

A to ze spokojny czlek to dobrze , bo ja czasami nieokrzesany jestem wink
            • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:06
              Oj tam, na kogoś trzeba zwalić...wink) Dziś wcale nie jest lepiej niż było
              wczoraj. W takim razie wyrko woła i smakowicie grubaśna książeczkasmile)

Nieokrzesany?? To dobrze, może rozruszasz tę nieco martwą atmosferę na MiSiuwink)
              • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:27
                tak, zdecydownie trzeba nam nieokrzesanych... do krzesania smile
                • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:35
                  Kolorowa...nie tak od razu, bo się biedak przestraszy. Niech będzie w błogiej
                  nieświadomości, co go czekawink))
                  • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:38
                    co się martwisz, jak będzie chciał uciekać, to już mam gruby sznur naszykowany, Ty podono w szufladzie futrzane kajdanki masz, to też przynieś... dopiero będzie fun smile))
                    • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:40
                      To już zahacza o sado-masosmile)
                      Pejczyk ma Rachela, będzie dobry do zaganianiawink)
                      • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:43
                        > Pejczyk ma Rachela, będzie dobry do zaganianiawink)

dobrze kombinujesz smile)) tylko coś nasz nieokrzesany chwilowo zniknął...
                        • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:46
                          Mówiłam!!?? Mówiłam??!! Wystraszył się niechybnie. Pewnie mu łapki dygotały ze
                          strachuwink)
                          • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:52
                            jak widziałąś jego dygoczące łapki, to bylo wyciągać futrzaki z szuflady smile

...czekaj, czekaj, połóżmy jakąś przynętę, to może wróci smile
                            • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:55
                              Mam miłosierne serduszko, żal mi było biedactwawink))
                              Przynęta musi być (nie)świadoma* swej roli, bo inaczej wszystkie intrygi na
                              marnewink)

*niepotrzebne skreślić.
                        • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 16:07
                          Powiadasz zniknał??
                          hmmm te kajdanki nawet fajne mogą być . hih tylko kto kogo w nie zakuje
                          • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 16:25
                            potrzebujemy zatem odważnej ochotniczki smile
                            • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 18:55
                              potrzebujemy zatem odważnej ochotniczki smile
                              >

Czyzbym na pozarcie został rzucony ?
                • jacko1971 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:37
                  a co z tymi już okrzesanymi? trafią za karę do konta czy na karny dywanik w
                  przedpokoju, znaczy jeżyka
                  • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:39
                    okrzesani nie będą brać udziału w ceremonii krzesania, to wszystko smile
                    • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:41
                      A potem się poskarżą do Trybunału Praw Człowieka na skandaliczne łamanie tychże
                      prawwink)
                    • jacko1971 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:45
                      olać ceremonię, to znaczy że na MiSiu tylko przyjmować nowych sie będzie i
                      krzesać, krzesać, krzesać...?
                      • kolorowa_diablica Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 14:53
                        nie, to znaczy, że nowych należy odpowiednio przyjąć, dokonać chrzestu bojowego i okrzesać smile
                        • jacko1971 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 06.05.07, 15:01
                          z tego co pamiętam po sobie lubisz to ;-P
    • iselin.maj Kalispera :) 04.05.07, 21:57
      • jacko1971 Re: Kalispera :) 04.05.07, 22:01
        no teraz to już chyba dobry wieczór?;-P
      • arsmenik efharisto 04.05.07, 23:17
        wink
    • eleni80 ja su! 05.05.07, 15:41
      Ti kanis? wink
      • arsmenik Re: ja su! 05.05.07, 17:08
        Isse kala

Poli zesti !!!! smile
        • eleni80 Re: ja su! 06.05.07, 09:37
          donde est mia falda?

nie wiem jak to się pisze, ale jak poprosiłam kolegę, żeby nauczył mnie coś po
          hiszpańsku, to nauczył mnie tego...
          Jemu całkiem nieźle wyszło wypowiedzenie : Kurwa, pierdolony korek ;PPPP
          • arsmenik Re: ja su! 06.05.07, 09:57
            Gdziec tu na kompie mialem lekcje hiszpanskiego . MAsz ochote na nauke?? moge
            podesłac smile
            • eleni80 Re: ja su! 07.05.07, 09:32
              chętnie się poduczę ;P
    • itsnotme Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:05
      że co, nowy samiec na forum?
      te, poliglota, a flaszka gdzie?:]
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 17:17
        flaszka sie wlasnie rozlewa. !!! co niektorzy juz wysiedli , ale smialo zajmij
        ich miejsce wink
    • anxiety3 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 20:07
      Arsmenik...Troche jak arszenik wink Witam ;-*
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 05.05.07, 20:24
        tak jest. Ale chyba mniej trujący jest arsmenik smile
    • kolorowa_diablica co tu się wyprawia... 05.05.07, 22:57
      pod moją chwilową nieobecność?
      • arsmenik Re: co tu się wyprawia... 05.05.07, 23:04
        Ło mtako - diablica. Najprawdziwsza, !!!!! Tak długo szukalem diablicy a tu
        masz - jest smile
        • kolorowa_diablica Re: co tu się wyprawia... 05.05.07, 23:13
          oczywiście, że jestem, cały czas i przyglądam się tej frywolności pod moim dachem smile))
          • arsmenik Re: co tu się wyprawia... 05.05.07, 23:59
            > oczywiście, że jestem, cały czas i przyglądam się tej frywolności pod moim
            dach
            > em smile))
            ojoj, ka si etylkio przywitałem grzecznie . A tu taka goscinnośc . Swietny ten
            twój dachwink
            • kolorowa_diablica Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 09:19
              bo tutaj świetni ludzie są, dlatego i gościna i atmosfera miła smile

jak taki głodny buziaków jesteś, to było od razu krzyczeć, byśmy Cię z dziewczynami powitały jeszcze czulej smile))
              • arsmenik Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 09:53
                Niesmiałośc mnie ogrania, ale bede pamietał jakby co smile
                • kolorowa_diablica Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 10:00
                  > Niesmiałośc mnie ogrania,

już nie kokietuj tongue_out
                  • arsmenik Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 13:56
                    a tak fajnie bylo , coz wszystko co mile szybko sie konczy.
                    A moge jeszcz troche poprosisc??
                    • kolorowa_diablica Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 14:22
                      możesz... tylko ładnie smile
                      • arsmenik Re: co tu się wyprawia... 06.05.07, 15:45
                        Niechaj otworzą się nasze drzwi
                        By zbudzić nas ze spania
                        Niech przerwie się pasmo pustych dni
                        I wyrwą się dusze z czekania
                        By być wtulonymi w białą łąkę
                        Pod nami i nad nami
                        By móc zapomnieć tę rozłąkę
                        Która chłostała nas nocami
                        Niech sufit barwę ma niebieską
                        I przepaść niech będzie pod nami
                        By zapamiętać tę noc anielską

- ŁADNIE???
    • lambert77 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 07.05.07, 07:30
      ale wazeliniarz!!!!!!!!!!!! już mi się podoba big_grin
      • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 07.05.07, 18:56
        Wyczułeś bratnią duszę??big_grinD
        • lambert77 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 08.05.07, 07:38
          czyżbyś uważała że się wam tutaj kobity podlizuję??? wink
          • asiunia311 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 08.05.07, 07:41
            Ależ skąd, złośliwiec z Ciebie pierwsza klasawink)
            • lambert77 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 08.05.07, 08:27
              big_grinDDDDDDDDDDDDD staram się jak mogę
      • arsmenik Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 07.05.07, 22:35
        ZDEFINIUJ !!!!
        • lambert77 Re: Dzien dobry Witam*saba'a alhairi*saluton * 08.05.07, 07:38
          niekrzycz wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka