Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 18:17 Witam , proszę o namiar na skutecznego endokrynologa w Płocku , rzecz dotyczy tarczycy [nawet się rymuje;) ] Jeśli ktoś ma pomocne informacje będę wdzięczna , pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Endokrynolog IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 09:35 osobiście od kilku lat chodzę do doktor paczkowskiej-worońko w Omedze na Królewieckiej (1 maja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:45 @A , powiedz czy trafna jest w diagnozach ? bo w necie czytałam niepochlebne opinie - no ale net to net ;) zdrowia życzę , Aga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Endokrynolog IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 19:29 moim zdaniem trafna, diagnozę odczytywała zawsze z moich wyników leki dostałam raz na pół roku a potem się wyleczyłam, po roku zrobiłam następne badania i wszystko jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:00 Dzięki wielkie , dziś zrobiłam TSH , FT3 , FT4 , antyciała - ufff , pójdę do niej po niedzieli jak już będę miała wszystkie wyniki . @A , życzę zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Endokrynolog IP: *.019.c70.petrotel.pl 16.02.10, 18:33 Kochana tylko, że ja chodzę na kasę chorych tak więc pół roku w kolejce.. ale z tego co wiem, to przyjmuje też prywatnie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:53 @A , obecnie to zapisy na wrzesień są na Królewieckiej , nie mogę czekać , jestem zmuszona iść prywatnie , ostatnio moja rodzona szyja chciała mnie 'udusić' ;)serducho omal nie uciekło - tak się telepało , chyba tylko temperatura 35,6* je powstrzymała , a TSH 6,7 - nie mogę czekać do września , pozdrawiam serdecznie , Aga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Endokrynolog IP: *.019.c70.petrotel.pl 17.02.10, 16:40 uu no to faktycznie, nie ma co czekać, zdrówka dużo życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:16 @A , dzięki , Tobie również , Aga . Odpowiedz Link Zgłoś