Dodaj do ulubionych

architekt / projektant wnętrz

25.10.10, 10:57
Szukam architekta wnętrz do pomocy przy aranżacji pomieszczeń w domu jednorodzinnym. Aktualnie jestem na etapie budowy, więc sporo rzeczy można przemyśleć już teraz, żeby uniknąć błędów. Preferuję styl tradycyjny, klasyczny. Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaktus Re: architekt / projektant wnętrz IP: *.plock.mm.pl 25.10.10, 12:59
      najlepiej www.google.pl - najlepszy adres !!!!
    • machta.pl Re: architekt / projektant wnętrz 25.10.10, 22:56
      Studio architektury wnętrz machta - pracownia specjalizująca się w kompleksowym i profesjonalnym projektowaniu architektury wnętrz oraz wystaw i stoisk targowych.
      Oferujemy usługi z zakresu projektowania przestrzeni mieszkalnych, biurowych oraz komercyjnych.
      Udzielamy konsultacji z zakresu stylizacji i dekorowania wnętrz.
      Pomagamy dobrać kolorystykę ,oświetlenie i materiały wykończeniowe.
      Wykonujemy również projekty ON-LINE.

Zapraszamy do współpracy

Kontakt :
      biuro@machta.pl
      www.machta.pl
      tel.667 694 003
    • Gość: tez_aga Re: architekt / projektant wnętrz IP: *.221.c67.petrotel.pl 12.11.10, 15:38
      A ja polecam projektanta z pracowni ALTA, to jest p. Brudnicki Adrian. Tel 604 104 570. A zwłacza jeżeli chodzi o styl tradycyjny. Jak każdy ma on swoje wizje, ale rozmawia z klientem tak długo aż uzyskają wspólne stanowisko.
    • Gość: Danuta Re: architekt / projektant wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 13:07
      Polecam małżeństwo, Beatę i Krzysztofa Stefańskich. BK Projekt - mają stronę www. Młodzi ludzie, z wielką wyobraźnią i bogatą ofertą (z tego co wiem projektują również budynki kubaturowe). Ich pracownia mieści się przy ul. Tumskiej w budynku banku PKO BP. Na prawdę polecam-jeśli ktoś skorzysta nie będzie żałował
    • Gość: mynameis_lodz Re: architekt / projektant wnętrz IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 14:07
      dużo czasu spędziłem na poszukiwaniach projektanta wnętrz. im starszy tym bardziej nerwowy (może dlatego, że jestem młodą osobą). aż znajoma poradziła mi przejrzeć bazę na różnych portalach. na magazynconsido.pl znalazłem właściwego człowieka. mają fajną bazę architektów z całej Polski, z galerią projektantów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka