Dodaj do ulubionych

sylwestra w Płocku

IP: 188.33.236.* 21.11.10, 18:37
witam. zastanawiam się ostatnio nad spedzeniem tej wyjatkowej nocy w roku. przegladając ofery w necie nic nie znalazlam ciekawego. jesli wiedzie gdzie i za ile organizowane sa wszelkie bale, imprezy itp to wpisujcie. napewno takie informacje beda przydatne forumowiczom.

moze bede pierwsza: znota podkowa - bal - 460 zl
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: sylwestra w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 20:10
      złota podkowa - bal - 460 zl

Żawakol - bal - 600zl - wszystko w cenie
    • Gość: balownik Re: sylwestra w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 21:03
      Gość portalu: to_ja napisał(a):

> jesli wiedzie gdzie i za ile organizowane sa wszelkie bale, imprezy itp to wpisujcie<

"jeśli wiedzie" - to pewnie od wiedza lub >droga wiedzie<, ale wszystko potem nie pasuje do takiej interpratacji i nie wiemo o co "się rozchodzi"

>sylwestra w Płocku < może okradli, zabili, albo jeszcze cóś innego straszengo spotkało?

Skąd on był ten Sywester i co robił w Płocku oraz dlaczego go takie nieszczęścia tutaj spotykają?
      Żeby wiedzieć o wszytkich imprezach itp i za ile oraz o losach Sylwestra - to takiej wiedzy ja nie mam, wystarczy mi że wiem jak się mówi i pisze z sensem.
    • Gość: zuza Re: sylwestra w Płocku IP: *.c148.petrotel.pl 24.11.10, 11:34
      bale:
      www.sylwester2010.plocman.pl/ - link wiele ofert oprócz cen podane czasem menu.
      dom weselny góry 320
      dworek w miszewku 480
      Amore 480
      ambrozja 380 - (10 mniej powyżej 5 par)
      Rogozino 370
      słupno Poniatowscy 420 - (390 jak więcej par)
      zajazd nad wisła 390 - (taniej chyba 15% jak idzie się na bal andrzejkowy)
      Łąck Różany Dworek ?390?

Jestem na etapie poszukiwania chętnych znajomych - i chyba wybierzemy ambrozję - fajne menu i powyżej 5 osób 10zł odpada.

• Gość: Jadzia Re: sylwestra w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 11:26
        Jedź do Kawallo w Leonowie. Zabawisz się na umór, alkohol full wypas
        • Gość: gośc Re: sylwestra w Płocku IP: *.137.c79.petrotel.pl 26.11.10, 22:23
          byliśmy w zeszłym roku w Ambrozji - raczej młodzi ludzie . duzy minus to ze cały czas było bardzo głośno i nie było sznas zeby pogadac przy stole. jedyna alternatywa to zimny zadymiony korytarz.
    • Gość: mala Re: sylwestra w Płocku IP: 46.112.143.* 06.12.10, 13:54
      rok temu bawiłam sie w vegas clubie i było suuuuuuper :"O
      polecam i w tym roku !
      • Gość: Gość Re: sylwestra w Płocku IP: *.plock.mm.pl 06.12.10, 15:47
        Na pewno , właściciel się odezwał . Vegas to to lokal dla ludzi 15-19 lat .
      • Gość: kasia Re: sylwestra w Płocku IP: *.class99.petrotel.pl 07.12.10, 22:04
        kiedy w vegas był ktoś powyżej 19 lat? byłam tam z bratem średnia wieku 16 lat i sama patologia z sienkiewicza
    • Gość: Student Re: sylwestra w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 10:11
      W Hotelu Tumskim - prawdopodobnie najdroższa ale na pewno na najwyższym poziomie impreza Sylwestrowa. Między innymi wystąpią wokaliści z Teatru Muzycznego Roma. Specjalne menu, napoje alkohole z dobrymi winami i whysky włącznie - bez ograniczeń. Więcej informacji www.hoteltumski.pl/polish/?p=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka