Dodaj do ulubionych

Sylwester w teatrze

IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 21:14
Czy ktoś spędził Sylwestra w płockim teatrze - jak to wygląda, jak nalezy się ubrać? proszę o podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Amebka Re: Sylwester w teatrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.10, 13:10
      Jak to wygląda nie wiem. Kilka razy bylliśmy na Sylwestrze z orkiestrą. Czyli mogę tylko powiedzieć jak się należy ubrać. Na pewno elegancko. Byli ludzie ubrani też na "luzie", ale dla mnie źle to wyglądało.
      • dianka89 Re: Sylwester w teatrze 10.12.10, 19:20
        Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
        Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
        • Gość: nigdy Re: Sylwester w teatrze IP: *.217.c91.petrotel.pl 11.12.10, 10:36
          sylwester w zakopanem to pomyłka!!!
        • Gość: Amebka Re: Sylwester w teatrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 09:05
          Pazerność Górali w Sylwestra przekracza wszelkie granice. Gotowi są wcisnąć turystów w komin i krzyknąć za to 100 zeta za dobę. Pokoje - klitki ze skosami, na 3 piętrze z nieszczelnymi oknami za kupe kasy to standard. Nie ma to jak ZAKOPANE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka