Dodaj do ulubionych

Eden Rogozino

16.01.12, 18:15
Zamówiłam sale na wesele w Rogozinie (właściciele Edenu zbudowali teraz nową, większą sale).
Chciałam się dowiedzieć czy ktoś był może u nich na weselu? jakie jest jedzienie? obsługa?
Dziekuje z góry za każdą opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka :] Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 16:44
      Chyba juz gdzies czytałam ten wątek i wydaje mi się, że opinie byly bardzo dobre. A tak w ogole gdzie dokładnie jest ta miejscowość gdzie jest ta nowa sala? Daleko od Płocka?
    • Gość: ----- Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 16:14
      po trasie z plocka na starożreby pewnie jakieś 10km od płocka
    • Gość: Mama Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 22:27
      Z czystym sumieniem mogę Cię uspokoić. 3 lata temu wyprawiałam synowi wesele w Rogozinie, wszystko dopięte na ostatni guzik, jedzenia dużo i co najważniejsze smaczne, właściciele jak najbardziej na plus, doradzą i podpowiedzą . Jestem pewna ze w nowej sali napewno bedzię jeszcze lepiej.
    • Gość: Krzychu Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 13:42
      Polecam !!!
      Właściciele- super
      Obsługa- kompetenta, miła, bardzo dobrze zorganizowana
      Jedzenie- pyszota i co najwazniejsze (duże porcje i ich ilość również)
      Nowej sali nie widziałem w realu, ale na zdjeciach w internecie prezentuję się gustownie i elegancko, a na rzut mojego oka jest bardzo przytulna.
    • Gość: aa Re: Eden Rogozino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 15:12
      idź tam na wesele i bedziesz wiedział
      • Gość: Krzychu Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 18:59
        moze kiedyś bedę miał okazje tam się bawić...
    • Gość: Zosia Re: Eden Rogozino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 08:20
      Tutaj masz opis tej starej sali: www.forum.wesele.plock.pl/index.php?topic=99.0

W nowej powinno być tylko lepiej ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka