Dodaj do ulubionych

Argentum -opinie

IP: *.plock.mm.pl 13.07.12, 13:44
Chcę kupić dziewczynie pierścionek zaręczynowy. Czy warto kupić w Argentum / byłem wczoraj oglądać pierścionki to ceny mają dość dobre/; czy jakość jest dobra, czy w razie uszkodzenia przyjmą na reklamacje itp. Czy lepiej iść do innego jubilera? Lepiej do samego sklpeu czy takiego w galerii??
Obserwuj wątek
    • Gość: przemek Re: Argentum -opinie IP: *.plock.mm.pl 13.07.12, 13:45
      sorki za mały błąd- chciałem napisać czy warto kupić w małym sklepie jubilerskim czy w jednej z 3 galerii
      • ew.am Re: Argentum -opinie 24.07.12, 16:14
        Nie zwracaj uwagi na złośliwców, kup w Argentum, popierajmy miejscowe firmy, tym bardziej, że jak piszesz, ceny są przystępne!
        • Gość: aaa Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 29.07.12, 20:13
          odezwała się laska skapiradła
    • Gość: Dziewczyna Re: Argentum -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 15:08
      Wsadź sobie ten pierścionek w zadek. Jak masz mi kupić badziewny to ja nie chce ani tego pierścionka ani takiego męża co mu szkoda kasy.
    • Gość: Chłop prosty Re: Argentum -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 15:09
      uszkodź kobite i napraw albo wymień
    • Gość: ja do moderatora IP: *.plock.mm.pl 13.07.12, 20:30
      czy jest na tym forum jakiś moderator?? bo to forum to schodzi na psy!! człowiek nie może zadać prostego pytania na temat jaki go interesuje bo masa sflustrowanych osobników zabiera głos w tematach tylko po to aby czyimś kosztem podnieść sobie samoocenę
      • Gość: adelawportkistrzel Re: do moderatora IP: *.class102.petrotel.pl 15.07.12, 23:02
        uderz w stół a nożyce się odezwą. włóż jej na palec byle jaki walec. Ona będzie zachwycona.
        Za ciasteczka całuj w usteczka
        za pączki w rączki
        a za zupę w pupę
      • Gość: od moderatora Re: do moderatora IP: *.30.116.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 13:55
        jakie są możliwe odpowiedzi na twoje pytanie?: tak, nie, nie wiem, sprawdź sam, kup u Cartiera albo u Tifaniego.
        BTW: nie wpadłeś na to, że jakie pytanie, takie odpowiedzi - dostałes takie na jakie zasłużyłes
        • Gość: oki_doki Re: do moderatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 14:22
          czyli chloptaś chce sie oswiadczyc a kasy skąpi-to a dobrze mu tak!!!!!smiejta sie ludziska z niego
        • Gość: Marika Żenada IP: *.cdma.centertel.pl 25.04.13, 10:28
          Beznadziejni Jesteście Wszyscy oprócz Przemka i tego co prosił o pomoc moderatora.ŻENADA!!!!Ja Tam obstaję za Przemkiem bo zadał normalne pytania,nic w tym ujmującego.Najprościej na świecie chciał zasięgnąć opinii i zrobił to w sposób normalny.Po to jest właśnie te Forum.A,że Trafił Niestety na bandę NIEOKRZESAŃCÓW,którzy nawet kulturą nie świecą i dopowiadają sobie resztę TO ICH PROBLEM!!!TE FORUM NIE DLA WAS.IŚĆ KROWY PAŚĆ NA ŁĄCE...TO JEST DLA WAS MIEJSCE!!!I NAPRAWDĘ NIE INTERESUJĘ MNIE CO NA MÓJ TEMAT SĄDZICIE BO SZKODA NA WAS TRACIĆ CZAS!!!!!
    • Gość: Maczo Re: Argentum -opinie IP: *.class102.petrotel.pl 14.07.12, 22:48
      Kup na odpuście, najlepiej taki z wielkim oczkiem.
    • Gość: Panna Przemka Re: Argentum -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 15:12
      Nie chce tego pierścionka. Jak masz mi całe zycie kasze w garnku liczyć, to wolę sobie sama pierścionek kupić. Nie chcę się użerać ze skąpcem.
    • Gość: Przemo Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 21.07.12, 23:13
      Chcę kupić dziewczynie pierścionek zaręczynowy. Czy warto kupić w Argentum / by
      > łem wczoraj oglądać pierścionki to ceny mają dość dobre/; czy jakość jest dobra
      > , czy w razie uszkodzenia przyjmą na reklamacje itp. Czy lepiej iść do innego j
      > ubilera? Lepiej do samego sklpeu czy takiego w galerii??
      TA REKLAMACJE- ŻONA CIE BĘDZIE REKLAMOWAĆ JAKO WYRACHOWANY MODEL, SKĄPIRADŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: gwarancja Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 22.07.12, 10:44
      uszkodzony to ty sam jesteś chłoptasiu
    • Gość: Wścibska Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 31.07.12, 23:25
      Przemek, to za ile kupiłeś pierścień? Panienka nie uciekła na widok odpustowego świecidełka?
    • Gość: ubawa Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 03.08.12, 19:24
      odrutuj się
    • Gość: anno Re: Argentum -opinie IP: *.127.c86.petrotel.pl 15.08.12, 19:37
      pierdoła jestes chłoptaśku i tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka