25.04.02, 23:17
Witam
Chciałem kupić sobie rower. Znajomy powiedział żebym nie kupował poniżej 1,5 tys. zł bo nie warto. Jednak nie chciałbym wydawać aż tyle pieniędzy. Porad�cie mi więc jaki wybrać? Czy oferta marketów, wprawdzie bardzo atrakcyjna cenowo, jest do przemy�lenia. A co sšdzicie o polskich producentach, np. Kross
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Rower IP: *.montreal81.dialup.canada.psi.net 26.04.02, 04:42
      Pierwsza rzecza, to musisz wiedziec jaki rower chcesz kupic; czy to ma byc model
      trekingowy czy gorski ! jesli tylko do pojezdzenia po Plocku i okolicy, to treking bedzie
      najwlasciwszy. Ale jesli zmienisz zdanie i bedziesz chcial pojezdzic swoim rowerkiem po
      gorkach ?? W kazdym razie w cenie 900-1000zln dostaniesz juz cos niezlego. Zwroc uwage
      na to zeby byl lekki, no i przekladnie !! I jeszcze mala rada praktyczna, rowerki najlepiej
      kupowac pozna jesienia, wtedy sa powazne obnizki posezonowe. tak ze jesli chcesz
      zaoszczedzic troche kasy, to poczekaj z kupnem do jesieni; a na nadchodzace lato wypozycz
      sobie cos od czasu do czasu na przejazdzke, wyprobowujac w ten sposob rozne modele i
      marki.
    • Gość: clint Re: Rower IP: *.dial.plusgsm.pl 28.04.02, 23:56
      Po co ci rower kup sobie hulajnoge. Jest tansza i mniej awaryjna
    • hiubi Re: Rower 29.04.02, 01:09
      MAciek podał słuszne uwagi: waga+przekładnie ja jeszcze dodam hamulce,
      kierownica (czym oklejona - jeśli), i w sumie to wszystko jest ważne.
      Ale tak serio, to weź tego znajomego do sklepu jak już coś w końcu wybierzesz
      i on Ci powie lepiej...
      a co do kupowania w hipermarketach, to raczej bym odradzał - z zasady ;-)
      Hiubi
    • sklepbiker34-300 Re: Rower 08.02.14, 22:44
      Kross jak najbardziej firma rewelacyjna szczególnie polecamy TRANS SIBERIANy jak np: www.sklepbiker.pl/product/kross-trans-siberian-meski-ciemnografitowy-polysk-kola-28-model-2014,833.html Bardzo popularny model, ciekawa sylwetka, i mnóstwo dodatków. Cenowo podchodzą pod 1500 jednak myślę że jest Pan w stanie znaleźć tańsze :) polecam zapytać o oferty przez e-mail POZDRAWIAM
      • zuczek-samouczek Re: Rower 14.03.14, 09:53
        Jeśli rower to na pewno nie z marketu. Kross są różne opinie. Ja kupiłem dziecku hexagon x3 w zeszłym roku. Wygląd ładny ale już komponenty takie sobie, rower ciężki. Rower zakupiony na rembielińskiego i to miejsce mogę polecić. Uczciwy sprzedawca to też Mila u Pana Jarka. Na pewno dobierzesz coś dla siebie.
        • Gość: opat Re: Rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 12:52
          Ja też polecam Krossy a swojego Hexagona kupiłem w necie: Sklep rowerowy Królestwo Rowerów polecam bardzo miła obsługa i zwracają 10% wartości
          • Gość: ja Re: Rower IP: *.dynamic.mm.pl 20.03.14, 13:19
            Na Łukasiewicza jest sklep rowerowy. Naprzeciwko cmentarza, po schodkach. Nie pamiętam nazwy ale sprzedawcy znają się na rzeczy i od razu prowadzą tam serwis
            • Gość: p. Re: Rower IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.14, 18:22
              A może warto pomyśleć o rowerach Unibike - ja kupiłem model Flite 2010. Zapłaciłem ok. 2 - 2,5 tyś, a do tej pory bez jakiejkolwiek awarii. Tu jest link rowery unibike

Pozdrawiam
              . . .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka