andzia353 28.02.05, 10:37 wysłucham opinii na temat wesel organizowanych w Słupnie w Zajeździe Mazowsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LM Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:43 Byłam tam dwa razy na weselu .Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: 193.59.95.* 05.07.05, 09:18 Ja też gorąco polecam!!! Też byłam tam na dwóch weselach i wszystko było bez zarzutu! Świetna obsługa, bardzo smaczne jedzenie no i lokal ok. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:55 ja też myśle że jest to ok lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:35 i ja tam byłem, wino i miód piłem... polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.c157.petrotel.pl 18.11.05, 07:40 Jeżeli organizujesz wesółko to polecam zespół muzyczny KINGS BAND. Super muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nami Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.183.c72.petrotel.pl 02.02.14, 02:05 Imprezy w zajezdzie mazowsze slupno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noami Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.183.c72.petrotel.pl 02.02.14, 02:33 Polecam ale wrogowi!!!wlasnie wczoraj bylam na studniowce...nie wyznaczono palarni,leniwa obsluga,jakby nie obecna,na prosbe zabrania brudnego talerzyka uslyszalam-potem.Nikt nie pilnowal porzadku w toaletach,pracownicy zajazdu pracuja jakby za kare.Jedzenie swierze,zrobione poprawnie ale szalu nie bylo.Po sali blakal sie kot,nawet wskoczyl na stoly z jedzeniem i nie mam o to pretensji ale ....chcielismy wniesc tort na sale zrobiony przez jedna z mam,wlasciciele nie wyrazili zgody mimo ze zrobil to sanepid .Zostal zakupiony tort z cukierni(100 zl za 6 kg-super),zajazd chcial 3 x wiecej i w trakcie studniowki p manager podeszla do matki ktora wszystko organizowala,ze nie robi sie takich przekretow i faktura jest lewa!!!DZIADOWSTWO!!!Na koniec pani polozyla kronike i stwierdzila ze jak chcemy to mozna sie wpisac(malo zachecajaco),nigdy tam nie zrobie imprezy-nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: 46.227.36.* 08.02.14, 15:16 Jeśli pisał to przyszły maturzysta to gratuluję przygotowania do egzaminu , zalecam pracę ze słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byŁy pracownik Ne polecam!!! IP: *.155.c64.petrotel.pl 21.10.14, 11:46 Wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk! Pracujesz jak murzyn i wynagrodzenie też do dupy! Nie polecam tam podejmować pracy! Współczuję tamtym pracownikom ( kelnerom i kucharzom) bo za takie pieniądze harować jak wół gdy "pseudo" kierownictwo nic nie robi to OBRAZA dla wykształconych , młodych ludzi chcących zarabiać w świecie gastro! Jeszcze na koniec Cię poniżą i co gorsza zrobią z ciebie wariata... OSZYŚCI!!! ZWOLNIĆ TAMTEJSZĄ MENAGERKE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: 148.81.247.* 01.12.15, 12:11 Mieliśmy tam wesele w lipcu 2015r. Początkowo ciężko było nam negocjować z p. Jarkiem - szefem kuchni i menagerem, ale w końcu doszliśmy do porozumienia. Jedzenie przygotowane przez P. Jarosława - bajka; wszystkie dania miały swój charakterystyczny smak, uczta weselna - warto za nią zapłacić - robi wrażenie na gościach. Ciasta bardzo smaczne - znikały na pniu, klementynki też. Sala czysta, schludna, zadbana. Stoły ładnie udekorowane, świeże żywe kwiaty, zastawa elegancka. Mieliśmy elegancki bar do dyspozycji (barman był zamówiony oddzielnie). Obsługa sprawna i dbająca o gości. Panie Szałkowskie (kierowały salą i dbały o gości) zaangażowane, przejęte, zaradne, i wszystko co robiły, robiły z uśmiechem. Apartament dla nowożeńców mieliśmy gratis - można było się przebrać i odświeżyć. Nie spotkały nas żadne nieprzyjemności, żadne dopłaty, żadne ukryte opłaty. Wybór tej sali zrekompensował nam stres i wyzwania związane z organizacją ślubu i wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zajazd Mazowsze w Słupnie IP: *.centertel.pl 20.08.17, 22:16 Pobyt w tym zajeździe to jakiś koszmar, właściciele nie liczą się z gośćmi, pokòj nie sprzątnięty ani razu podczas całego pobytu (a byłem tam ponad tydzień)śniadania monotonne,nie smaczne,wczorajsze bułki,najtańsza mielonka i roztapiający się ser żółty albo bardziej prawdopodobne że to produkt seropodobny,coś okropnego.Lepiej omijać z daleka to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś