Gość: pola IP: *.idea.pl 12.04.05, 17:38 Zamierzam rodzić na Winiarach.Szukam dobrej położnej i lekarza ponieważ jestem z Bydgoszczy i tam chodziłam w ciąży a teraz przeniosłam się na ten okres do rodziców do Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziva Re: Poród na Winiarach 05.05.05, 19:16 Rodziłam w tym roku, przez całą ciążę opiekował się mną dr Pędraszewski (gabinet na ul. KOlegialnej przy rogatkach ). Polecam Ci szkołę rodzenia na Winiarach - poznasz wszystkie położne, potem na porodówce są naprawdę bardzo miłe. Poród odbierała pani Sabinka ( nie pamiętam nazwiska ), bez żadnego załatwiania i umawiania się. Naprawdę super się mną zajęły ( na bloku porodowym spędziłam dwa dni, więc miałam styczność z kilkoma zmianami dyżurów ). Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania ! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Poród na Winiarach IP: *.c151.petrotel.pl 18.12.05, 14:30 Polecam położną p.Małgosię Polańczyk!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pataya Re: Poród na Winiarach 01.01.06, 17:11 ja tez chodze do Pedraszewskiego, polecam Pani Kasia Zelechowska bardzo milutka i pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Poród na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:35 Powiemn ci jedno, ten szpital w Płocku to sie nadaje na podtarcie.........., pielegniarki sa tak mile ze szok,najlepiej jak bys rodzila na starym szpitalu tam jest naprawde luxxxxxxxxx ,odradzam ci Winiary- nie polecam .Zycze milego rozwiazania, bedzie dobrze, a juz pani wie co to bedzie chlopak czy dziewczynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaa Re: Poród na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:53 ja rodziłam na winiarach 2 lata temu, jestem zadowolona. Opiekowała się mną pani Ewa. Wszystko było naprawde ok. Nawet później jak leżałam na ginekologi to zaglądały położne czy wszystklo ok z maleństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Poród na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:27 Zdecydowanie Pedraszewski jest najlepszym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Poród na Winiarach IP: 193.59.95.* 04.08.06, 06:41 Przestańcie pisac że jakiś ginekolog w tym mieście jest dobry, wszyscy raczej marni..... Odpowiedz Link Zgłoś