Dodaj do ulubionych

salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:45
CZesc dziewczyny. ja mam pytanie odnośnie salonu Magdalena. Co o nim
sądzicie? CZy polecacie? Chodzi mi o makijarz na wesele i ktoś mi polecił
właśnie ten salon, pracuje tam pani Asia i ona pododno robi śliczne
makijarze?? A może poleciłybyście mi kogoś innego?
Bo słyszałam też o Antypodkowie: p. Owczarek, a drugi salon P. Rychlińskiej (
ten z zabiegami Thalgo..) Co polecacie? bardzo prosze o odpowiedź.
POzdrowionka
Obserwuj wątek
    • xsandrax Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej 29.08.05, 17:47
      ja mam w tym salonie makijaz śluby u pani Asi a makijaż próbny już miałam.
      jestem bardzo zadowolona.
      a ten salon wybrałam tylko dzięki opinii mojej przyszłej szwagierki.
      pozdrawiam
      • Gość: wiolciar Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:02
        dzięki
    • Gość: gość Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 31.08.05, 08:00
      Polecam Asię z Magdalleny
    • Gość: eSTe Maddalena IP: 193.59.95.* 06.09.05, 12:29
      jesli chodzi Ci o salon maddalena to naprawdę robia super makijaż. Jest drogi
      (70 zł) ale ja skorzystałam dwa razy z ich usług (świadek) i to latem kiedy
      temp na dworze była porażajaca... Mam cerę tłustą, a uzyte przez nich kosmetyki
      trzymały się mi na twarzy od 14 do 5 rano - bez poprawiania (oprócz pomadki) !!
      Jedno co jest na nie to że za tą cenę same powinny dawać Ci błyszczy do ust a
      one namawiaja na zakup :(

Ale polecam, wyglada się nie ziemsko :)
      • Gość: MM Re: Maddalena IP: *.plock.mm.pl 05.10.05, 19:44
        Makijaż rzeczywiście trzyma się całą noc - jest po prostu tzw. "tapetą".
        Może wyglada sie OK - ale Panie z salonu powinny czasami wytrzeć kurze.

Więcej tam nie idę - znam salony gdzie jest czysto o wiele taniej i nie
        wciskaja kitu nt.sprzedawanych kosmetyków - jestem farmaceutką i trochę się
        znam...
        • Gość: nina Re: Maddalena IP: *.c151.petrotel.pl 15.10.05, 21:22
          Jest dużo salonów,droższych i tańszych.Każdy ma prawo wyboru.Mi
          odpowiada.malowałam się tam kilka razy.Miałam sama problem z doborem kosmetyków
          i ktoś w końcu pomógł mi rozwiązać ten problem.W aptece nikt mi nie pomógł!!!A
          poza tym nie ma na tym świecie ideałów!!!Ja osobiście polecam!!!
        • Gość: eSte Re: Maddalena IP: 193.59.95.* 27.10.05, 14:33
          Zgadzam się mój makijaż był "tapetą" ale nalezy odróżnić dobrze zrobioną tapetę
          którą widać na pierwszy rzut oka i taką która wygląda w miarę naturalnie...

Ciesze się, ze się znasz na kosmetykach - mi równiez próbowały wcisnąć krem AKN
          sebium, który moge kupić taniej w aptece a jeszcze taniej na allegro :)
          Albo kupić polski odpowiednik - Dr Eris cy Iwostin :)

Ale skoro jestes nie zadowolona z tego zakładu - to poleć nam ten do którego
          chodzisz...

pzdr
          • Gość: kaja Re: Maddalena IP: *.c151.petrotel.pl 30.10.05, 19:08
            Ten krem o którym piszesz zalecił mi lekarz.Kupiłam go właśnie na polecanym
            przez Ciebie allegro w formie miniaturek(6 tubek po 5ml).Zapłaciłam 38zł. oraz
            6zł za przesyłkę.Razem 44zł.i co się okazało?W dwóch tubkach nie było prawie
            nic!!!!!!!!!!Tak wyszło moje oszczędzanie!!!!!A okazało się jeszcze,że własnie
            tak są pakowane próbki tej firmy.Więc ja za darmowe próbki nie będę płacić!!!!W
            dodatku puste!!!!!!!!W tym salonie kupiłam drugi i dostałam do tego 3
            miniaturki ZA DARMO!!!!Za które ktoś mnie wcześniej skasował.Zdecydowanie nie
            polecam kupowania na allegro!!!!!!!!!Ja mam nauczkę.
            • Gość: eSTe Re: Maddalena IP: 193.59.95.* 31.10.05, 08:55
              Ja w Maddalenie dostalam próbkę tego kremu... A ceny sprawdzałąm i w aptece ten
              krem można kupić za 36 zł. Na allegro też widziałąm ale to prawda trzeba uważać
              co sie kupuje i od kogo

przykro mi że się nacięłaś
              pzdr
    • Gość: ona Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej IP: *.c151.petrotel.pl 09.09.05, 22:34
      Uważam,że jest o.k.Sympatycznie i profesjonalnie.Mi robiła makijaż
      p.Magda.BawiLam się bez poprawek całą noc.
      • Gość: nutka Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej IP: *.c157.petrotel.pl 17.12.05, 18:19
        makijaż naprawdę bardzo ładny robią te panie, ale oczyszczania nie potrafią-
        bardzo niedokładne; za długo leżałam bezczynnie, bo inne klientki w tym czasie
        były do obsłużenia, a co do czystości w tym gabinecie to dużo do nadrobienia....
    • Gość: otografia Re: salon kosmetyczny Magdalena na Królewieckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:46
      naucz się pisać analfabeto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka