Dodaj do ulubionych

fryzura ślubna

IP: *.attu.pl 09.05.06, 17:12
może mi ktoś podać tel do p. Iwony z Różanej? był ktoś u niej? na ile
wcześniej trzeba się umawiać? ile kosztuje? można zrobić coś zwłosami o
długości do ucha?dzoięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: fryzura ślubna IP: *.c155.petrotel.pl 10.05.06, 07:12
      264-66-50. Kok kosztuje ok 300 zł + próbna jesli chcesz. Spokojnie wystarczą
      włosy do ucha. Pani Iwona czesze na gładko,a weź po uwage to, że nie każdemu
      jest dobrze w takiej fryzurze, trzeba mieć odpowiedni kształt twarzy itp.
    • Gość: odp Re: fryzura ślubna IP: *.c155.petrotel.pl 30.06.06, 00:07
      Polecam salon na Piaska "Iwona". Właśnie p. Iwona czesze ślicznie do ślubu i
      nie tylko. Ma mnóstwo zdjęć swoich fryzur i są o niebo ładniejsze od tych z
      Różanej - miałam wielokrotnie porównanie. A i ceny są bardzo przystęne. Polecam
      naprawdę warto.
      • Gość: Ewa Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:23
        Mogłabys podać jakiś numer kontaktowy z tym salonem?
      • Gość: odp "Iwona" salon na Piaska IP: *.c155.petrotel.pl 04.07.06, 17:47
        Telefon do p. Iwony 608200659
        Pozdrawiam
        • Gość: Ewa Re: "Iwona" salon na Piaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:58
          A może jakiś stacjonarny numer, bo dzwonie tam ale wlącza się skrzynka głosowa.
          • Gość: odp Re: "Iwona" salon na Piaska IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.06, 21:35
            Nie mam stacjonarnego - w salonie na pewno jest. Może wybierz się tam -
            wolnostojący budynek, są w nim 2 salony fryzjerskie, do tego o którym pisze
            wchodzi się nie od ulicy tylko od drugiej strony - salon Iwona. Albo spróbuj
            przez biuro numerów. Pani Iwona to córka właścicieli, nazwiska nie pamiętam.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka