Gość: gość IP: *.attu.pl 09.05.06, 17:12 może mi ktoś podać tel do p. Iwony z Różanej? był ktoś u niej? na ile wcześniej trzeba się umawiać? ile kosztuje? można zrobić coś zwłosami o długości do ucha?dzoięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: fryzura ślubna IP: *.c155.petrotel.pl 10.05.06, 07:12 264-66-50. Kok kosztuje ok 300 zł + próbna jesli chcesz. Spokojnie wystarczą włosy do ucha. Pani Iwona czesze na gładko,a weź po uwage to, że nie każdemu jest dobrze w takiej fryzurze, trzeba mieć odpowiedni kształt twarzy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: fryzura ślubna IP: *.c155.petrotel.pl 30.06.06, 00:07 Polecam salon na Piaska "Iwona". Właśnie p. Iwona czesze ślicznie do ślubu i nie tylko. Ma mnóstwo zdjęć swoich fryzur i są o niebo ładniejsze od tych z Różanej - miałam wielokrotnie porównanie. A i ceny są bardzo przystęne. Polecam naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: fryzura ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 22:23 Mogłabys podać jakiś numer kontaktowy z tym salonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp "Iwona" salon na Piaska IP: *.c155.petrotel.pl 04.07.06, 17:47 Telefon do p. Iwony 608200659 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: "Iwona" salon na Piaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:58 A może jakiś stacjonarny numer, bo dzwonie tam ale wlącza się skrzynka głosowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: "Iwona" salon na Piaska IP: *.c154.petrotel.pl 04.07.06, 21:35 Nie mam stacjonarnego - w salonie na pewno jest. Może wybierz się tam - wolnostojący budynek, są w nim 2 salony fryzjerskie, do tego o którym pisze wchodzi się nie od ulicy tylko od drugiej strony - salon Iwona. Albo spróbuj przez biuro numerów. Pani Iwona to córka właścicieli, nazwiska nie pamiętam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś