Gość: meg123 IP: *.c157.petrotel.pl 12.02.07, 09:55 Witam! Poszukuje dobrego lekarza wet. od piesków. Macie jakieś namiary, tel. adres itp. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: weterynarz!!!! IP: *.class145.petrotel.pl 12.02.07, 10:33 Ja swojego psiaka lecze u weta przy basenie na Kobylińskiego. Polecam- dosc tanio ,profesjonalnie i bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg123 Re: weterynarz!!!! IP: *.c157.petrotel.pl 13.02.07, 08:59 Dziękuję ślicznie!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bochenekd Re: weterynarz!!!! 15.02.07, 17:54 najle[si sa w Brudzeniu, troche daleko a le warto: niedrogo i robia badania co rzadko sie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąblada Re: weterynarz!!!! IP: *.plock.msk.pl 10.04.07, 08:46 najlepsi lekarze sa w Chironie na Otolinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: weterynarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 04:54 W Chironie najlepsi weterynarze, chyba ktoś nie leczył złamania obydwu kości w tylnej psiej nodze. W Chironie chcieli siamelka mi uśpić. Pojechałem na Podole Północ, była niedziela, zadzwoniłem do doktora, przyjechał za 20 minut. Ponoć noga psa nadawała się tylko do amputacji, wskazywały na to zdjęcia rendgenowskie. Postanowiliśmy jednak zaryzykować i wszczepić w te kości implanty wzmacniające. Trochę to trwało ale psina sama wskakuje teraz do samochodu i wchodzi po wysokich schodach, dawno już pewnie zapomniał, iż dzięki pomocy Chirona do dzisiaj została by z niego kupka kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: weterynarz!!!! IP: *.plock.mm.pl 08.09.07, 23:12 > W Chironie najlepsi weterynarze, chyba ktoś nie leczył złamania obydwu kości w > tylnej psiej nodze. W Chironie chcieli siamelka mi uśpić. Pojechałem na Podole > Północ, była niedziela, zadzwoniłem do doktora, przyjechał za 20 minut. > Ponoć noga psa nadawała się tylko do amputacji, wskazywały na to zdjęcia > rendgenowskie. Postanowiliśmy jednak zaryzykować i wszczepić w te kości > implanty wzmacniające. Trochę to trwało ale psina sama wskakuje teraz do > samochodu i wchodzi po wysokich schodach, dawno już pewnie zapomniał, iż dzięki > > pomocy Chirona do dzisiaj została by z niego kupka kości. Zgadzam sie z Toba, w chironie ida na latwizne, to najgorsi weterynarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: weterynarz!!!! IP: 213.76.179.* 03.08.07, 10:03 1.W NAGłYCH PRZYPADKACH polecam CHIRON,ale tylko Radomyskiego lub Formańskich. Strzezcie się Żiółkowskiego - debil! 2. Na Dąbrowskiego - nie pamiętam nazwiska, ale przyjmuje tam małżeństwo, bardzo mili i profesjonalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slow Re: weterynarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 13:03 najlepszy jest edek z fabryki kredek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: weterynarz!!!! IP: 213.76.179.* 06.08.07, 08:07 Na Dąbrowskiego - Florysiakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: weterynarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:51 Polecam Brudzen P.Łucja jest super lekarzem tak samo jak jej mąz i Wibrys tutaj jest dwoje lekarzy obydwoje bardzo kompetentni i napewno pomoga tyle ile sa w stanie (na hubalczyków) obydwa działaja cała dobe jak potrzeba robia badania a takze przeprowadzaja operacje i to niekiedy bardzo skomplikowane.Od Chirona najlepiej trzymac sie z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola:) Re: weterynarz!!!! IP: *.221.c68.petrotel.pl 15.10.07, 23:03 Chodzi pewnie o Florysiaków:) uratowali moja sunie 2 razy bo w Chironie odesłali mnie do domu bez zadnych lekow przciwbolowych!!!gdzie pies nadawał sie tylko na stół!!!!!!pozdrawiam i polecam Florysiaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Radomyski i Formanski IP: *.143.c82.petrotel.pl 20.11.07, 23:47 RADOMYSKI I FORMANSKI Z chirona ale tylko oni leczylam tam moja Suczke miala bardzo duzo problemow zdrowotnych zyla 14 lat teraz lecze tam u tych panow nastepna Suczke zdarzalo mi sie odwiedzac innych specjalistow np na skarpie- TRGEDIA chcieli mi psa uspic i na kobylisnkiego jeszcze gorzej!!! tylko uwaga na babke z chirona i na innych lekarzy niz wyzej wymienieni bo sa bezanadziejni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: weterynarz!!!! IP: *.023.c78.petrotel.pl 21.09.07, 09:19 zgadzam się i polecam wibrys na podolach pn, leczę tu swojego pieska z nużycy i efekty już po krótkim czasie są niesamowite, wspaniali lekarze a szczególnie pani dermatolog, naprawde fachowiec. W chironie ściągają kasę za byle głupstwo a tu jest troche inaczej. Acha, jeszcze jedno, to jedyna lecznica. do której moje psisko chętnie wchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: weterynarz!!!! IP: *.177.c74.petrotel.pl 16.10.07, 11:20 Chiron odpada całkowicie. Każą z psami przychodzić codziennie- zlecają kroplóweczki albo inne badania a to wszystko kosztuje. Wg mnie lecą ostro na kasę, a efekty leczenia bardzo mizerne. Ja polecam weterynarzy na Piłsudskiego 31 "Marion". Bardzo dobry lekarz, nie naciaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: weterynarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:44 Dziwne, w Chironie zoperowali moją kotkę, kotka żyje, jest zdrowa. Chyba coś kręcisz panie Maćku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: weterynarz!!!! IP: *.plock.mm.pl 28.10.07, 22:31 ja polecam pana Marka Gołębiowskiego i jego córke, maja lecznice w Brudzeniu, ale naprawde tam dbaja o zwierzeta, warto przejechac te kilomenty i miec profesjonalne leczenie dla zwierzaka, tam sie zajmuja z sercem , nie tak jak w chironie, w ktorym traktuja zwierze jak rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś