Gość: młoda para IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:53 Był ktoś na Gaili Ślubnej? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emil Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:55 po prostu suuper duzo firm o wiele lepiej niz te smieszne targi w domu technika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:29 byłam z siostrą i w domu technika i w Panu Tadeuszu.to wprawdzie nie to samo co na Torwarze w Warszawie ,ale chcąc być obiektywna Dom technika pokazał kilku fotografów, kilka sal weselnych,fajne stoiska.było co obejrzec i z kim porozmawiać.gdyby nie tłumy ludzi i ścisk byłoby ekstra.zostałyśmy do końca.w panu Tadeuszu garstka pokazujących się firm.powtórka tego samego co w zeszłym roku, gdy ślubowała właśnie moja siosta(też byłyśmy)ale w nieco gorszym niestety wydaniu.zabawiłyśmy może pół godzinki,dwadzieścia zolek w plecy.Pana Tadka nie polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:28 No tak dla niektórych wydanie 20 zł na dzieci jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto. A jeśli o samą gale, to z tego co wiem, istota gali było to, że właśnie po jednej firmie wystawia się z danej branży. Szkoda że niektórzy tego nie rozumieją. Ja również byłam w Domu Technika i na Gali. W Domu Technika był tłum bo było za friko, każdy przychodził sie pogapić, na spacerek, dzieciaków dużo...tłoczno i nieprzyjemnie. Osobiście podobało mi się tylko 1 stoisko :) ale to tylko moja opinia:) Wg mnie na Gali było lepiej. Przyszły osoby tylko zainteresowane tematem i tyle, przecież nie chodzi o to żeby był sztuczny tłum. Do Warszawy nam brakuje sporo, i tu sie zgodzę, ale do stolicy czy Wrocławia gdzie też Targi ślubne były konkretne nie mamy sie co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 00:07 jak sama nazwa wskazuje "Gala" a targi to nie to samo!!! Na Gali masz przedstawicieli wszystkich firm, a na targach np. kilka firm tej samej branzy. A czy Tadka nie polecasz to Twoja indywidualna sprawa. Ja miałem u niego juz kilka imprez i ZAWSZE było na najwyzszym poziomie i co najwazniejsze goscie zadowoleni - to sie zawsze liczy na kazdej imprezie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:01 Na Płockim Portalu Ślubno-Weselnym pojawiła się pierwsza część relacji z tegorocznej Gali - wesele.plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś