Dodaj do ulubionych

Gala Ślubna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:53
Był ktoś na Gaili Ślubnej? Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emil Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:55
      po prostu suuper duzo firm o wiele lepiej niz te smieszne targi w domu technika
      • Gość: aneta Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:29
        byłam z siostrą i w domu technika i w Panu Tadeuszu.to wprawdzie nie to samo co
        na Torwarze w Warszawie ,ale chcąc być obiektywna Dom technika pokazał kilku
        fotografów, kilka sal weselnych,fajne stoiska.było co obejrzec i z kim
        porozmawiać.gdyby nie tłumy ludzi i ścisk byłoby ekstra.zostałyśmy do końca.w
        panu Tadeuszu garstka pokazujących się firm.powtórka tego samego co w zeszłym
        roku, gdy ślubowała właśnie moja siosta(też byłyśmy)ale w nieco gorszym
        niestety wydaniu.zabawiłyśmy może pół godzinki,dwadzieścia zolek w plecy.Pana
        Tadka nie polecamy.
        • Gość: anka Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:28
          No tak dla niektórych wydanie 20 zł na dzieci jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto.
          A jeśli o samą gale, to z tego co wiem, istota gali było to, że właśnie po
          jednej firmie wystawia się z danej branży. Szkoda że niektórzy tego nie rozumieją.
          Ja również byłam w Domu Technika i na Gali. W Domu Technika był tłum bo było za
          friko, każdy przychodził sie pogapić, na spacerek, dzieciaków dużo...tłoczno i
          nieprzyjemnie. Osobiście podobało mi się tylko 1 stoisko :) ale to tylko moja
          opinia:) Wg mnie na Gali było lepiej. Przyszły osoby tylko zainteresowane
          tematem i tyle, przecież nie chodzi o to żeby był sztuczny tłum.
          Do Warszawy nam brakuje sporo, i tu sie zgodzę, ale do stolicy czy Wrocławia
          gdzie też Targi ślubne były konkretne nie mamy sie co porównywać.
        • Gość: Daro Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 00:07
          jak sama nazwa wskazuje "Gala" a targi to nie to samo!!!

Na Gali masz przedstawicieli wszystkich firm, a na targach np. kilka firm tej
          samej branzy. A czy Tadka nie polecasz to Twoja indywidualna sprawa. Ja miałem u
          niego juz kilka imprez i ZAWSZE było na najwyzszym poziomie i co najwazniejsze
          goscie zadowoleni - to sie zawsze liczy na kazdej imprezie!!!!!!
    • Gość: Adam Re: Gala Ślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:01
      Na Płockim Portalu Ślubno-Weselnym pojawiła się pierwsza część relacji z
      tegorocznej Gali - wesele.plock.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka