Gość: Sylwia IP: *.static.kutno68.tnp.pl 20.07.07, 15:47 Gdzie w Płocku można zjeść dobrą pizzę? Jestam ciekawa waszych opinii.Ja osobiście lubię tą w Pasażu Grodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia7791 Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.plock.msk.pl 20.07.07, 16:28 Ja polecam NAPOLI na Podolach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:38 a ja polecam DaGrasso :) Odpowiedz Link Zgłoś
cichy_32 Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 21.07.07, 09:31 Ja potwierdzam DaGrasso jest najlepsza tylko za wcześnie zamykają a w dni powszednie po 21,30 nie odbierają telefonów;( Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 21.07.07, 12:31 DaGrasso - jak najbardziej :) a (dla odmiany) z orientalnej kuchni Saj-Gon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.154.c76.petrotel.pl 06.12.07, 22:19 napoli pizza jest ochydna to pizzo trudno nazwac sos to majonez i keczup a pizza smakuje jak mrozzona Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka_81 Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 22.07.07, 15:55 Killer - tu przynajmniej nie żałuję sera i innych składników, a papryka nie jest konserwowa, jak to się zdarza ostatnio w wielu pizzeriach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.184.c71.petrotel.pl 20.08.07, 12:45 Oczywiście ze DaGrasso wymiata :D najlepsza pizza w Płocku...;) nie wiem jaka receptura jest tego ciasta ale w każdym bądź razie wyśmienita i niezastąpiona do tego dwa, duże , przepyszne za darmo sosiki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bborkowski Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 20.08.07, 13:06 Ja tam bardzo lubię tą z Tele Pizzy. natomiast da Grasso - nie polecam - raz zamówiłem i potem żałowałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 15:01 równiez polecam Da grasso. nie jadłam lepszej pizzy w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
dj.rasti Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 21.08.07, 22:27 De Grasso nie dość ze sosy mamy gratis i aż dwa to jeszcze pizza jest w miarę duża i smaczna POLECAM :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:42 Nie widziałam gorszej "szynki" na pizzy niż we wspaniałym Da Grasso. Bardzo dziękuję za sosy gratis, mam je gdzieś, bo jak patrze na to szynkopodobne najtańsze gó.., chce mi się ... na tą waszą superwspaniałą pizze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:42 Najlepsza jest pizza w Cornerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.plock.msk.pl 22.08.07, 10:24 Osobiście lubię pizze z tele pizzy i ewentualnie z laguny. Da grasso nie polecam-szynka mielonka, papryka (jak ktoś już wspomniał) konserwowana, pieczarek nie obierają, cebuli walą tyle że trzeba połowe odkładać...eeee. A te sosy to nie myślcie sobie że za darmo. Cena pizzy zawiera cene sosów. Tam gdzie pizza kosztuje np.13 zł to za sos zapłacimy 1.5. A w da grasso za pizze dasz 15 i sosy masz gratis. Ale interes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondi Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:05 Zdecydowanie NAPOLI na armii krajowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Sylwia Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.022.c72.petrotel.pl 01.09.07, 12:35 Laguna Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek1501 Re: Najlepsza pizzeria w Płocku 05.10.07, 16:03 Najlepsza pizza jest w Lagunie i w Romie a najgorsza po której mnie ZAWSZE boli brzuch to z Kilera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: 91.177.246.* 28.11.07, 17:51 moim zdaniem najlepsza jest pizzeria RIMINI , smaczna ładnie przygotowana, szybki dowóz, same pozytywy. POLECAM :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Najlepsza pizzeria w Płocku IP: *.154.c76.petrotel.pl 06.12.07, 22:25 zalezy od tego co sie lubi jezeli ktos lubi mdle jedzeni to dagrasso ma slodkawe sosy i sa mdle na pizzy ale duzo osob to lubi jezlei sos nie ma znaczenia to tele pizza, dagrasso sa jak najbardziej oki natomiast jezeli dla kogos tak jak dla mnie tak samo jak pizza wazny jest sos to polecam pizze PINO na spoldzielczej xxl jest naprawde wielka i pyszna a sosy porostu rewelacyjne no i oczywiscie ROMA ktora ma pizze mniejsza ale delikatna i smaczny sos pomidorowy reasumujac PINO i ROMA Odpowiedz Link Zgłoś