Gość: Jolka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:14 Czy ktoś wie coś na temat Anastazji ( Starożteby).Chodzi mi konkretnie o jedzenie,obsługe itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marutka agusia Re: Dom weselny Anastazja IP: *.centertel.pl 13.10.07, 20:22 Ja w pażdzierniku tego roku miałam tam wesele...Ogólnie wszystko było ok. Sala jest bardzo ładna, jedzenie smaczne, do obsługi też nie można mieć najmniejszych zastrzeżeń, jednak podejście włścicielki lokalu do potencjalnych klientów pozostawia wiele do życzenia.Po zakończonej imprezie, pani ta kazała nam zabierać puste butelki po napojach do domu. Myślę, że w cenie organizacji imprezy( czyli 135zł. od osoby) koszt wyrzutu śmieci powinien być już wliczony. Kolejna sprawa- właścicielka przed imprezą każe przywieźć sobie 2 kieliszki do szampana, które mają być potłuczone przez parę młodą, jakby nie można był kupić najtańszego szkła po 3zł. za sztukę i nie zawracać młodym głowy takimi bzdetami. Inny drobiazg- przyjeżdżamy omówić szczegóły imprezy za którą płacimy kilkanaście tysięcy a pani ta przynosi tylko sobie herbatkę nie pytając nikogo czy ktoś moze też miałby ochotę sie napić. W dzisiejszych czasach chyba nie powinno być miejsca na takie prymitywne zachowania. Moim zdaniem świadczy to o bardzo niskim poziomie jej kultury i jest wyjątkowo nieeleganckie.Wiem, że to tylko szczegóły ale to właśnie one psują ogólny, dobry wizerunek tego miejsca.Cała reszta super, nie można mieć żadenych zastrzeżeń. Wszystkim bardzo się podobało.Polecam, a właścicielkę proszę o zmianę podejscia do klientów którzy zostawiają tam duże pieniądze a wogóle się o nich nie dba i traktuje jak ludzi drugiej kategorii. Tyle z mojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dom weselny Anastazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 07:58 Ja rozmawiałam z właścicielka tej sali i wydawała sie konkretną osoba. A o puśtych butelkach to wspomniała już na początku naszej rozmowy, ze trzeba je po wesleu zabrać, wiec chyba o tym wiedzieliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosconly Re: Dom weselny Anastazja 14.10.07, 11:25 Całkiowicie zgadzam się z marutką agusią!Ja ze względu na właścicielkę tej sali nie będe mieć tam wesela!fakt sala bardzo ładna ale podejście właścicielki zniechęciło mnie by tam wyprawić wesele!starsza pani (pewnie matka właścicielki) bardzo sympatyczna kobieta ale ta młodsza...!postawa właścicielki odpycha!a to dużo robi!taka jest moja opinia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dom weselny Anastazja IP: *.plock.mm.pl 19.10.07, 13:38 Ja również byłam w tym roku zobaczyć salę i porozmawiać z właścielką odnośnie organizacji wesela. Mam takie same odczucia jak przedmówczynie właścicielka okazała sie niemiłą, niesympatyczną kobietą, można było odnieść wrażenie, że odpowiadając na pytania robi wielką łache.Nie chciała zrobić wiejskiego stołu bo to podobno nie pasuje do mlokalu itp. Nie próbowała w jakikolwiek zachęcić klienta, a wrecz przeciwnie. Sala ładna, ale z powodu tej pani zrezygnowalkśmy z organizacji tam wesela! Odpowiedz Link Zgłoś