litapo 07.10.07, 16:25 zamówilam sale u pani nowak (u szamanki) w górach. czy ktos był tam na weselu. jakie jest jedzenie, obsluga. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robaczek1501 Re: sala u pani nowak 07.10.07, 20:49 Ja miałam własnie tam wesele i niestety żałuje.Szamanka ściemnia jak sie tylko da.Na poczatkowych rozmowachbyła bardzo miła i sympatyczna opowiadała ile to jedzenia bedzie i jak u niej jest wspaniale ale okazało sie to totalną bajką bowiem na weselu było naprawde maaało jedzenia jeśli ktos lubi sobie tak porzadnie pojeść to niestety ale tam sie obje.Ciast było też mało choc obiecywała złote góry.Pani właścicielka na moim weselu podrywała moich wujków i tańcowała ile sie dało a na dodatek to jest nagrana na mojej kasecie !!!! Jedyne co mi sie pdobało to duża ładna sal,miała byc klimatyzacja ale niestety nie działała i goście wychodzili na taras na którym miałybyc sliczne duze parasole a były zwykłe stołki i stół bez parasola(na szczescie nie padało)był ładny, duzy i smaczny tort i tyle.Gdybym miała jeszcze raz wybierac sale to na pewno nie u tej pani o nieee Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litapo Re: sala u pani nowak IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 09.10.07, 00:57 dzieki za opinie. jestem przerażona. kiedy bylo twoje wesele jeśli mogę zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sala u pani nowak IP: *.c156.petrotel.pl 08.10.07, 10:34 Tez odradzam ta sale, nie robilam co prawda tam wesela, ale slyszalam ze porazka, ta kobieta kantuje ile sie da. Ja mialam wesele U Sobocinskich, polecam. I nie pisze tego zeby zrobic reklame, tylko dlatego ze wesele jest raz w zyciu i musi byc tak jak sie chce, po co sie pozniej rozczarowac. Jesli masz mozliwosc i zrezygnuj z tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala u pani nowak IP: 193.59.95.* 08.10.07, 13:39 Ta sala jest postawiona bez pozwolenia na budowę. Mieszkańcy osiedla skarżą właścicielkę o notoryczne zakłócanie ciszy nocnej więc nie wiesz czy Ci policja nie wparuje na wesele i nie każe wyłączyć muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: sala u pani nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 21:08 ...skoro już zamówiłaś, to masz problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Re: sala u pani nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:08 Byłam tam na weselu rok temu. Powiem tylko tyle - jedzonka było bardzo dużo i przede wszystkim bardzo smaczne. Obsługa bardzo dobra. Jeśli miałabym jakieś zastrzeżenia to jedynie do wyglądu domu weselnego (są ładniejsze). A to że ktoś narzeka to albo nie dopilnował, albo żałował pieniędzy na jedzenie. Menu mam do tej pory, w żadnym domu weselnym nie znajdziesz tylu dań co tam, mówię szczerze. Przynajmniej tak było rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Re: sala u pani nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:11 Dodam jeszcze że tydzień później byłam na weselu w domu weselnym w Rogozinie. Nie ma co porównywać. U Państwa Nowaków dużo więcej i smaczniejsze. Kelnerzy dbali bardzo o gości, stoły, sprawdzali czy potrawy są podane, czy ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka123 Re: sala u pani nowak IP: *.c156.petrotel.pl 20.10.07, 14:02 Co to za bzdury????Chyba napisałaś o jakims innym domu weselnym.Ja tez miałam swoje wesele u Pani Nowak i jestem bardzoooo niezadowolona.Jedzenie maaaaaaało i nie chodzi o załownie kasy bo przecież płaci sie od talerzyka i nie mamy juz nic do gadania.A co ja mam dopilnowywać jak przeciez od tego ma byc własnie pani nowak ja jej daje kase i to duuuuzo i mam miec spokój.Jak bym miała czas na dopilnowywanie tego wszystkiego to bym wynajeło sobie własną kucharkę a nie panią Nowak.A co do przyjecia to zgadzam sie z wczesniejszymi postami ze włascicielka tancowała z goscmi a kelnerzy wcale nie pytali sie sie czy coś aby podać itp wiec niech nikt mi tu kłamstw nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Re: sala u pani nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:34 Pisałam o tej samej sali. Jeszcze raz powtórzę że jeśli chodzi o jedzenie było go mnóstwo, nie wiem może ktoś wybrał za większe pieniądze, dołożył dań, tego nie wiem. Ale masz racje z jednym, ta Cyganicha bo tak ja ją nazwałam cały czas wałęsała się po sali, balowała, mnie to też nie odpowiadała, ale ja byłam tylko gościem. Uważam że powinna doglądać a nie uczestniczyć w imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sala u pani nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 11:20 Oj tak straszna lipa ten "DOM WESELNY"żarcia chyba na gełdzie więcej serwują. Odpowiedz Link Zgłoś