Dodaj do ulubionych

Nowy numer GŁ

30.09.11, 13:04
To już nie jest żenada. To dno. Tłumaczenie swojej nieudolności w zarządzaniu Łomiankami tym, że to wstrętne koło PO śmiało wypowiedzieć się w tak ważnej kwestii, jak emisja obligacji. No wstyd, przecież partie polityczne nie są od tego, są od marszów pod pałacem.

Nie mówię o poziomie stylistycznym artykułów, bo Panią Kubicką trudno byłoby w tym zakresie pobić, ale cóż za jad i nienawiść. No, członkowie PO, nie wolno! Przez Was nie ma lodowiska! Już do kościoła!

A tak na marginesie - Miejska Komisja Wyborcza rozwiązuje się z chwilą wypełnienia swoich obowązków i podpisywanie kogoś ,,była Przewodnicząca" jest śmieszne. To organ tymczasowy i ten podpis jest mom zdaniem śmieszny.

I jeszcze jedno - kto wtykał uchwałę, ten wtykał, Pani Zofio, proszę zapytać. Z tego, co wiem, niejaki radny K. przyniósł to i wymachiwał przed nosem zebranym.

Śmiać się, czy płakać? I ludzie tego pokroju mają zasiąść na Wiejskiej?
Obserwuj wątek
    • neptun6666 Re: jak Kononowicz 30.09.11, 13:14
      Faktem jest że kółko PO Łomianki chciałoby by nic nie było-niczym ich góru ,,Kononowicz,, nic ,nic a później Komisarz lub wybory.
      Weźcie się ludzie w końcu dogadajcie. Jeżeli jest możliwość emisji obligacji -emitujcie. Zróbcie zabezpieczenia na pożyczce tak by pieniądze nie wyciekały na utrzymanie UM tylko na szły na inwestycje.
      Chyba można tak zrobić? pod warunkiem że się chce. Czas mija , za cztery lata już i Sylwia będzie miała tu i ówdzie siwe włosy, nie mówiąc o Radnym Powiatowym , już nie będziecie kołem młodych demokratów- tylko przejrzałych liberałów.
      Róbcie ponad podziałami ,tak by coś dla tych kończących właśnie liceum po was pozostało.
      • behemot.1 Re: jak Kononowicz 30.09.11, 13:22
        Baba o zupie....

Moim zdaniem obligacje byłyby przeżarte na bieżące wydatki, a nie na inwestycje, i akurat tę inicjatywę popieram. Odnieś się do tych żenujących artykułów, bo dyskutować można zawsze, ale żeby w takim stylu? No, ale jak przedstawiciele tego nurtu mają na sztandarach ,, Chcę Polski bez Tuska", to czemu w sumie się dziwić.
        • neptun6666 Re: jak Kononowicz 30.09.11, 13:36
          behemot.1 napisała:

> Baba o zupie....
          >
          > Moim zdaniem obligacje byłyby przeżarte na bieżące wydatki, a nie na inwestycje
          > , i akurat tę inicjatywę popieram. Odnieś się do tych żenujących artykułów, bo
          > dyskutować można zawsze, ale żeby w takim stylu? No, ale jak przedstawiciele te
          > go nurtu mają na sztandarach ,, Chcę Polski bez Tuska", to czemu w sumie się dz
          > iwić.

>> dokończę ,,ty o pupie,, . Nie wkładaj w czyjeś usta pro PiSoskich przekonań.
          Już raz napisałem że PO niewiele różni od PiSu.. Jedni walą cię po tyłku w rękawiczkach , a drudzy na żywca.. Zaraz sobie poczytam, jeszcze raz Gaz-łom, może
          załapię co miałeś na myśli.
          • kocham-kocham Re: jak Kononowicz 30.09.11, 22:24
            Neptun ! No co ty PO nie różni się od PIS? Przecież pomiędzy nimi toczy się taka zacięta wojna - o to kto będzie cię walił po tyłku. ;-)
    • obserwatorka1947 Re: Nowy numer GŁ 30.09.11, 22:11
      Przeczytałam artykuł p.Kubickiej ,obejrzałam sesję ,skąd ta pani wie jak kto głosował.Nie ma tam informacji,kto z jakiej partii.Ta pani jest chyba pracownikiem urzędu ,albo osobą z rodziny kierownictwa, ma takie informacje z pierwszej ręki.
      Mnie zastanawia wiarygodność dokumentów ,skoro było tyle uwag.Trzeba mówić też o tym a nie zwalać na radnych.
      Mam pytanie?Jakie znaczenie ma podpis pod tym artykułem" była Przewodnicząca Miejskiej Komisji Wyborczej w Łomiankach".

• ziomalreaktywacja Re: Nowy numer GŁ 30.09.11, 22:57
        Żenujące jest ciągłe odwoływanie się do Pana Pszczółkowskiego
        Niedługo minie rok i ciągle zrzucanie odpowiedzialności na poprzedniego burmistrza
        zaczyna być zwyczajnie śmieszne.

• 2hestia Re: Nowy numer GŁ 02.10.11, 22:55
        > Mam pytanie?Jakie znaczenie ma podpis pod tym artykułem" była Przewodnicząca M
        > iejskiej Komisji Wyborczej w Łomiankach".
        była też :
        1. kiedyś młodą
        2. mierną nauczycielką
        teraz jest
        1. Zgorzkniałą babą
        2. cierpiącą na demencjom starcze kobietą
        Takiego bełkot jeszcze nie czytałam
        • kmsanczia Re: Nowy numer GŁ 02.10.11, 23:08
          Poważnie taka kobieta istnieje? Ja myślałam, że to artykuł na zlecenie cenzury, podpisany wymyślonym nazwiskiem. =O
          • neptun666 Re: Nowy numer GŁ 02.10.11, 23:13
            Jak najbardziej istnieje niestety:) wstrętna baba darła się na sesji wyzywała radnych od kretynów.
            Koleżanka Pani sekretarz i Sokołowskiego.Okazuje się że obecnych władz również,ale ja już niczemu się w tej kadencji nie dziwię.
            Fajny podpis " była przewodnicząca:)
        • o.lomianki Re: Nowy numer GŁ 03.10.11, 02:44
          Nie sądziłam że funkcja przewodniczącej komisji zobowiązuje do tytuowania tej pani dożywotnio ,a tak na marginesie to bycie przewodniczącą komisji wyborczej, to tak nieistotna funkcja, że nie ma się czym chwalić , no ! chyba że ta pani nie ma się czym innym pochwalić, to dobra i przewodnicząca, a może ktoś głupi pomyśli że to wysokie stanowisko . KOLEJNA OSOBA CHORA NA WŁADZĘ I PRZEWARTOŚCIOWANA - czytaj NIEDOWARTOŚCIOWANA
          • 2hestia Re: Nowy numer GŁ 03.10.11, 10:16
            Ma się czym pochwalić, jest koleżanką sekretarz (siebie warte)
            • dr_sztrosmajer1 Re: Nowy numer GŁ 03.10.11, 10:47
              Sekretarz? Czyli tej pustej dziewuchy z mokrą (dwadzieścia lat temu modną) włoszką na głowie i angielskim na poziomie żadnym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka