Dodaj do ulubionych

ładny balejage w Płocku

IP: *.207.c93.petrotel.pl 26.10.08, 17:33
może ktoś polecić? Oprócz Mirage.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: ładny balejage w Płocku IP: *.plock.mm.pl 26.10.08, 22:37
      czy vogue,ona i on, mirage, czy inny salon i tak wywołasz awanturę.podaruj sobie!
      • Gość: hmmm Re: ładny balejage w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:37
        Dokładnie..., a każdemu i tak pasuje coś innego! Chyba więc, lepiej
        popytać znajomych, niż znów doprowadzać o obrażania, czy wychwalania
        pracownic salonów fryzjerskich :)
        • Gość: mona lisa Re: ładny balejage w Płocku IP: *.006.c93.petrotel.pl 28.10.08, 20:43
          e tam, nie mam zamiaru sie kłócić, nie mam swojego fryzjera, a o mirage wiele tu
          czytałam i więcej nie chce i tyle. Szukam, pytam...wszystko. Chciałabym
          wysłuchać rad i już.
          • Gość: :) Re: ładny balejage w Płocku IP: *.plock.mm.pl 29.10.08, 19:55
            mona liso może i nie masz zamiaru się kłócić, ale do tego doprowadzisz.
            na tym forum nie można się nie kłócić niestety.
            czytając różne wątki o lekarzach, zespołach , salonach ,salach weselnych- te
            tematy są na topie i innych zawsze dochodzi do ostrych starć.
            porady tu nie znajdziesz,nie doradzę nawet ja! mój salon gdzie chodzę był nie
            raz obrażany jak wiele innych polecanych i już nie raz był atakowany.atakują tu
            wszyscy i wszystko, uważam ze jest to totalna beznadzieja!
            obecnie zaczyna sie pisac o strzyżeniu piesków, jaszcze trochę i tam się zacznie
            ...ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać , a tym bardziej pisac...wiec o czym tu
            mowa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka