Gość: mona lisa IP: *.207.c93.petrotel.pl 26.10.08, 17:33 może ktoś polecić? Oprócz Mirage. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: ładny balejage w Płocku IP: *.plock.mm.pl 26.10.08, 22:37 czy vogue,ona i on, mirage, czy inny salon i tak wywołasz awanturę.podaruj sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: ładny balejage w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 22:37 Dokładnie..., a każdemu i tak pasuje coś innego! Chyba więc, lepiej popytać znajomych, niż znów doprowadzać o obrażania, czy wychwalania pracownic salonów fryzjerskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona lisa Re: ładny balejage w Płocku IP: *.006.c93.petrotel.pl 28.10.08, 20:43 e tam, nie mam zamiaru sie kłócić, nie mam swojego fryzjera, a o mirage wiele tu czytałam i więcej nie chce i tyle. Szukam, pytam...wszystko. Chciałabym wysłuchać rad i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ładny balejage w Płocku IP: *.plock.mm.pl 29.10.08, 19:55 mona liso może i nie masz zamiaru się kłócić, ale do tego doprowadzisz. na tym forum nie można się nie kłócić niestety. czytając różne wątki o lekarzach, zespołach , salonach ,salach weselnych- te tematy są na topie i innych zawsze dochodzi do ostrych starć. porady tu nie znajdziesz,nie doradzę nawet ja! mój salon gdzie chodzę był nie raz obrażany jak wiele innych polecanych i już nie raz był atakowany.atakują tu wszyscy i wszystko, uważam ze jest to totalna beznadzieja! obecnie zaczyna sie pisac o strzyżeniu piesków, jaszcze trochę i tam się zacznie ...ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać , a tym bardziej pisac...wiec o czym tu mowa! Odpowiedz Link Zgłoś