malgoha1 15.10.04, 21:32 Ksanty, czy mogłabyś podrzucić mi wzór popkornowej bluzeczki?.Myślałam o niej na Sylwestra,ale wirus pożarł mi wzory zapisane na komputerze.jeżeli mozesz na adres gazetkowy. Małgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa30 Re: Do Ksantypy 16.10.04, 15:28 poszło niedługo będę miała tłumaczenie na polski więc jakbyś była chetna to dawaj maila zwotnego Ale uprzedzam wzór jest straszny, po kilku rzędach doszłam do wniosku, że nie zdążę na 12 listopada. Strasznie wolno się robi. Zmieniłam plany..popcorn robię na sylwestra a na listopad prosty top z metalizowanej włóczki, którą notabene usiłuje gdzieś kupić. Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Do Ksantypy 16.10.04, 16:57 Wielkie dzięki ja właśnie myślałam o Sylwestrze, mam nadzieję że nie spotkamy się na jednym w takich samych strojach. Małgorzata Odpowiedz Link
ksantypa30 Re: Do Ksantypy 16.10.04, 17:20 na 100 % nie ponieważ od kilku lat spędzam Sylwestra w domowym zaciszu z moimi potworkami Odpowiedz Link
malgoha1 Re: Do Ksantypy 16.10.04, 18:07 Kto wie , kto wie....wedrowca trzeba przygarnąć. Nigdy nie mów nigdy. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
ksantypa30 Re: Do Ksantypy 16.10.04, 19:22 wędrowcy zawsze są przygarniani....miejsca ci u nas dostatek Odpowiedz Link