Dodaj do ulubionych

Dobry ortopeda w Płocku

IP: *.018.c91.petrotel.pl 07.06.09, 23:52
Hej! Jak w temacie - którego ortopedę polecacie (oprócz tego co przyjmuje na
kasę chorych na Winiarach).
Mam ogromny problem z ostrogami piętowymi- rehabilitacja i leki nic mi nie
pomogły.
Do kogo się zapisać prywatnie?
Dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: mili Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.009.c73.petrotel.pl 08.06.09, 12:19
      polecam dr.A.Chruścińskiego pracuje na starym szpitalu niestety na kasę chorych
      długie kolejki prywatnie przyjmuje na kolegialnej 43a/8
      • Gość: dd Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: 89.231.67.* 13.06.09, 16:37
        dr.Branczewski na starym szpitalu - jest super
        • Gość: do dd Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.148.c95.petrotel.pl 01.07.09, 00:20
          Gdzie przyjmuje dr Branczewski prywatnie?
        • Gość: menel Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 14:00
          Gość portalu: dd napisał(a):

> dr.Branczewski na starym szpitalu - jest super

założę się, że "na szpitalu" jest do dupy: raz zimno, raz gorąco,
          raz leje deszcz, raz słońce pali, innym razem snieg i mróz, wysoko,
          dach pochyły i zleceć można, niewygodnie wchodzić i nijak usiąść czy
          położyć i głupio się rozbierać, jak wszystko z ulicy widać.
          Nie może ten doktor przyjmować w szpitalu albo przychodni lub
          gabinecie.

• Gość: menel Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 13:55
        Gość portalu: mili napisał(a):

> polecam dr.A.Chruścińskiego pracuje na starym szpitalu niestety na
        kasę chorych

Chodziłem przez parę dni po dachach starego szpitala i żadnych
        lekarzy tam "na szpitalu" nie widziałem - może było za gorąco albo
        deszcz padał i się przenieśli do szpitala do środka
      • Gość: lena Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: 91.212.223.* 22.09.09, 10:48
        Mam ogromną prośbę o kontakkt telefoniczny do gabinetu doktora
        Chruścińskiego.
        Nr podany w necie: 24 264 56 99 niesety jest błędny.
        Jeżeli ktoś posiada numer pod którym można umwawiać sie na prywatną
        wizytę lekarską, będę wdzięczna za pomoc.
        • Gość: marta Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:04
          W internecie jest stary odres i numer. Teraz dr Chruściński
          przyjmuje na Padlewskiego 4a, tel- 508381969; polecam, bo jak sam
          nie może pomóc to odsyła do innych specjalistów.
          • Gość: aaaaa Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.09, 15:04
            czyli do swoich kolegów
            • Gość: marta Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 11:53
              Racja, tylko że ci jego "koledzy" bardzo mi pomogli. Sam nie mógł,
              bo nie mają w szpitalu odpowiedniego sprzętu do zabiegu którego
              potrzebowałam, ale odesłał mnie w miejsce gdzie zrobili co trzeba z
              zaskakująco dobrym skutkiem:)
              • Gość: victor Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.plock.mm.pl 11.10.09, 12:20
                Marta, napisz cos więcej na ten temat.
                • Gość: marta Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:48
                  Na Winiarach 2 razy operowali mi piszczel po złamaniu i tak
                  operowali, że za pierwszym razem nie złożyli wcale a za drugim
                  krzywo. Skutki były takie, że po 8 miesiącach od złamania nie było
                  zrostu a ortopedzi z Winiar nie mogli się zdecydować co dalej ze mną
                  robić. Raz kazali odstawiać kule, po miesiącu patrzyli się na mnie
                  jak na głupią, czemu chodzę bez kul i jeden był mądrzejszy od
                  drugiego. Stawiali przeróżne diagnozy i proponowali dziwne
                  rozwiązania, które jak się później okazało nie przyniosłyby u mnie
                  żadnych rezultatów.
                  Dopiero jak trafiłam do dr Chruścińskiego usłyszałam dokładnie jaki
                  jest stan mojej nogi,jakie mogą być skutki dalszego nie leczenia.
                  Opowiedział mi o nowej metodzie leczenia zaburzeń zrostu, czyli
                  podanie czynników wzrostu, ale zabieg ten jest wykonywany w
                  nielicznych szpitalach w Polsce. Na Kościuszki niestety nie mają
                  (ale podobno się przymierzają), więc dał mi namiary na ortopedę z
                  CMS w Warszawie. Tam po miesiącu od operacji odstawiłam kule a po 3
                  miałam już całkowicie zrośnięta, uwapnioną kość.
                  Temat był "dobry ortopeda w Płocku"- dlatego napisałam, że dr
                  Chruściński, a że najlepsi są w Warszawie i Otwocku to już inna
                  sprawa:)
              • Gość: moniaicolinek Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 16:29
                nikogo nie polecam!!!tylko by kroic chcieli.wedlug plockich
                ortopedow powinnam od 5 lat miec sztuczne biodro a ja nadal chodze
                na swoim i nie zamierzam tego zmieniac.polecam promed w wawie i dr
                Goreckiego
                • Gość: lusia Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 11:04
                  no nie zgadzam się, nie wszyscy chcą kroić (na Kościuszki pewnie tak-bo mają płacone za pacjenta) dla niektórych operacja to ostateczność-jeśli oczywiście jest inna opcja leczenia
          • Gość: Anulka Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 13:34
            A jaki jest koszt takiej wizyty?
            • Gość: bija Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.plock.mm.pl 15.10.09, 15:11
              100 zł. Bagatela!!!
        • Gość: połamana Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 11:10
          polecam ortopedę z centrum medycznego rodzina, taki wysoki z ciemnymi długimi włosami-nazwiska nie pamiętam. bolesny nadgarstek wyleczył mi falą uderzeniową. bolał jak cholera, a teraz-jak nowy
    • Gość: alf Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.class147.petrotel.pl 12.10.09, 10:31
      Ciekawe czy któryś z Panów ortopedów z Winiar czytał ten wątek? Ciekawe czy
      wiedzą jaka jest o nich opinia...
      • Gość: iiwo Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.14, 02:36
        dr Klammer
      • Gość: no ja Re: Dobry ortopeda w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 11:06
        czytał. na Winiarach są procedury NFZ i rządy pana ordynatora
    • emeryt_1949 Re: Dobry ortopeda w Płocku 10.10.15, 08:00
      Andrzej Czerwiński wspaniały człowiek, znakomity lekarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka