14.01.06, 18:50
cze,
chce nawiazać kontakt z osobami pracującymi w tesco w UK, tj. chodzi mi o
obiektywne odczucia. Dużo się o tym pisze na forum, ale nadal nie mam zdania
na ten temat i chyba nie bede dopóki nie spróbuje, ale zawsze trzeba wziąć
pod uwagę inne opinie. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z perspektywy opisał jak
tam jest w rzeczysistości. Mój mail: fillipo@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ghrom Re: Tesco UK IP: *.static.dsl.as9105.com 14.01.06, 18:53
      Tak samo jak w Tesco w Polsce, tylko placa w funtach. Nikt ci nic sensowniejszego nie powie.

Zdrowko,
      ghrom.com/index.php?go=faq
    • fillipo Re: Tesco UK 14.01.06, 19:15
      czy to co mówią w krakowie chociaż w 80% się pokrywa z rzeczywistością? co z
      tymi umowami, tj. po jakim czasie dostaje się je na miejscu? jak z
      mieszkaniem, czy rzeczywiście tak daleko od pracy ( jakoś się to przeżyje)? czy
      Polacy sobie pomagają, czy może utrudniają sobie życie? wiem, że to nie
      wakacje, ale chciałbym usłyszeć jakieś opinie na ten temat. no i ile można
      wyciągnąć na tydzień żyjąc normalnie, a nie tylko praca i spanie. dzięki za
      ewentualne odniesienie się do powyższego
      • Gość: Piter Re: Tesco UK IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:30
        Facet to forum jest zalane odpowiedziami na Twoje pytania- kto przechodzi tą
        rekrutacje w Krakowie - intelektualne wybraki??
        • Gość: Bianco Re: Tesco UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:50
          brawo Piter! Normalnie piwo bym Ci postawił :)) Na forum jest praktycznie
          odpowiedz na kazde pytanie dotyczace TESCO !! Wiec radze wysilić troszke szare
          komórki. Bo zupełnie bez nich rekrutacji też nie da rady przejść ;)
        • Gość: ghrom Re: Tesco UK IP: *.static.dsl.as9105.com 14.01.06, 22:23
          A spodziewales sie, ze kto w Tesco bedzie pracowal, kandydaci do Nobla? :P

Zdrowko,
          • Gość: ghrom Re: Tesco UK IP: *.static.dsl.as9105.com 14.01.06, 22:31
            A, sorry, pijany jestem i na zlosliwosci mi sie zebralo ;]
            Jak przyjechalem pierwszy raz to malowalem barke a potem pakowalem kompakty w magazynie. Wcale
            nie uwazam, ze jest cos zlego w pracy w Tesco.
            Wrecz przeciwnie, Tesco to dobry probierz - popatrzcie na ludzi na kasach w Tesco w Polsce i w UK. Ci
            w UK jacys tacy bardziej uprzejmi, chetni do pomocy i usmiechnieci. I nic dziwnego, za swoja gowniana
            pensje moga sobie kupic wczasy na Majorce albo na Kanarach. A w Polsce? Uzdrowisko Dzierzoniow :P

Zdrowko,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka