Dodaj do ulubionych

UWAGA! PEDOFILE NA INTERII!!!

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 20:13
chcialem sprawdzic.. zalogowalem sie na czacie dla nastolatkow pod
nickiem "ania13aaa" po 5 minutach dostalem oferte od 35 letniego czlowieka z
Wroclawia. dawal za seks 500 zlotych z NIELETNIĄ 13 latka!! pytal
wielokrotnie czy ejstem dziewica i ze zrobimy to na lozku w hotelu!!

LUDZIE!! POLICJO!! RATUJMY NIECH NIE KRZYWDZA DZIECI!!!! :((
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: UWAGA! PEDOFILE NA INTERII!!! IP: 217.153.142.* 07.01.04, 20:19
      Policja jest zajęta ważniejszymi sprawami, tj. sprawdzaniem legalności
      oprogramowania w domach użytkowników. Nie byli jeszcze u Ciebie ?????
    • kld Sam jestes pedofilem na Interii ! 07.01.04, 23:59
      Gość portalu: klosh napisał(a):

> chcialem sprawdzic.. zalogowalem sie na czacie dla nastolatkow pod
      > nickiem "ania13aaa" po 5 minutach dostalem oferte od 35 letniego czlowieka z
      > Wroclawia. dawal za seks 500 zlotych z NIELETNIĄ 13 latka!! pytal
      > wielokrotnie czy ejstem dziewica i ze zrobimy to na lozku w hotelu!!
      >
      > LUDZIE!! POLICJO!! RATUJMY NIECH NIE KRZYWDZA DZIECI!!!! :((

Co chciales sprawdzic ?

Podniecalo Ci to ?

Jelsi ciagnie Cie do tego typu zabawy, to ciebie powinni leczyc. MMoze to ty
      zaczepaisz dziewczynki lub chlopcow, co ? Podnieca Cie mowienie o tym na forum ?
      Lecz sie czlowkiu i wezwij policje, ale do siebie !
      • Gość: klosh Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 17:31
        niezle niezle, to jest problem, a o problemach trzeba rozmawiac i je
        rozwiazywac!! chcialem sprawdzic czy naparwde tak jest.. wniosek jest
        porażający.. MOZE KILKU RODZICOW ZAPOBIEGNIE TRAGEDII SWOJEGO DZIECKA..

ja mam 18 lat.. jestem bardzo wstrzasniety tym co mozna robic w tym kraju!! 500
        zlotych za seks starego faceta, ktory moglby byc jej ojcem z 13 dziewczynka
        jest w Polsce wlasciwie legalny.. watpie zeby dziecko mogloby byc normalne po
        takim przezyciu..
        • gray Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! 08.01.04, 17:50
          Gość portalu: klosh napisał(a):

> ja mam 18 lat.. jestem bardzo wstrzasniety tym co mozna robic w tym kraju!!
          > 500 zlotych za seks starego faceta, ktory moglby byc jej ojcem z 13
          > dziewczynka jest w Polsce wlasciwie legalny..

właściwie to jest zupełnie nielegalny.

> watpie zeby dziecko mogloby byc normalne po takim przezyciu..

a ja wątpię, żeby czyjaś propozycja na czacie jest równoznaczna 'przeżyciu' jak
          to ładnie nazwałeś.
          • Gość: klosh Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 20:30
            mysle ze sama rozmowa odbija sie na psychice dziecka..
            • Gość: natka Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! IP: *.topole.waw.pl 08.01.04, 21:35
              i w tym przypadku nie mówi sie "nieletnia" tylko "małoletnia" :) masz rację, to
              jest problem, i większość internautów o tym wie, i oni-podejrzewam-już mają
              sposoby na to, żeby uchronić SWOJE dzieci. rozgłaszanie takich zachowań też
              jest niebezpieczne-a nuż komuś wpadnie taki pomysł do głowy?wielu złoczyńców
              popełniało zbrodnie po usłyszeniu o podobnych w telewizji, radiu.poza tym taki
              pedofil równie dobrze może zaatakować w realu, więc obiektywnie rzecz biorąc-
              już lepiej,że atakuje "tylko" wirtualnie.
              • koktajl_molotowa Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! 09.01.04, 07:01
                Od dłuższego czasu grywam w sieci w warcabki :o) komputer mam od krótszego
                czasu. Wiele godzin spędziłem na grze w kafejkach internetowych. Ludzie, co tam
                sie wyrabia, co te małolaty na czatach wygadują. Ja osobiście nie przejmuje sie
                tym co przeczytam na ekranie, toz to może byc 15sto-latek (albo lepiej -latka:)
                który sobie zwykłe jaja robi, może byc też inaczej. Większym problemem jest dla
                rodzica to, co może trafic się dziecku, gdy bedzie ono szukało strony o Kubusiu
                Puchatku. Kiedyś zrobiliśmy experyment, wpisywalismy imiona róznych postaci z
                filmów rysunkowych w google i trzepalismy strony, co na nich jest. Przy Kubusiu
                właśnie ok połowa to były XXX lub "alternatywne" historie ze Stumilowego Lasu.
                Ale KP to rekordzista.
                Poza tym, jak chcesz uchronić swoje przyszłe dziecko przed takim spotkaniem w
                sieci? Zabronisz dotykać komutera? Zablokujesz chat? Przeca to właśnie gadanie
                jest dla dzieciaków (i nie tylko, patrz na nas) tą rzeczą która ciągnie do sieci.
            • gray Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! 09.01.04, 08:16
              myślę, że jeżeli dziecku rozmowa się nie podoba to zamyka okienko.
              • Gość: klosh Re: Sam jestes pedofilem na Interii ! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 14:10
                no wlasnie, tylko trzeba mu o tym wczesniej powiedziec, ale wlasciwie zakazany
                owoc najlepiej smakuje...
    • Gość: znudzony tematem Re: UWAGA! PEDOFILE NA INTERII!!! IP: 66.98.130.* 10.01.04, 16:27
      Pedofile na czatach składają się na:
      a) takich znudzonych matołów co to wchodzą zobaczyć czy to prawda co piszą w
      gazetach o czacie
      b) zgrywusów-ściemniaczy z których w większości składa się czat
      c) dziennikarzy, którzy podają się za pedofilów, żeby móc potem napisać
      skandalizujący artykuł
      d) gdzies wśród tych wszystkich jest może nawet jakiś pedofil

Ty wchodzisz jako ania13 żeby zobaczyć czy ktoś cie bedzie chciał molestować a
      np jakaś zaniepokojona matka jako Facet35 żeby zobaczyć czy rzeczywiście łatwo
      jest umówić się na seks z dzieckiem. No i tak ze sobą rozmawiacie a potem oboje
      w szoku jakie to straszne rzeczy dzieją się na czatach.

Czat czatem ale gdyby faktycznie dzieci często wpadały w ręce internetowych
      pedofilów to każdy przypadek byłby nagłośniony, bo to aktualnie bardzo modny
      temat i tym się teraz straszy społeczeństwo. Do wyrzygania. Pronuję rzadziej
      czytac Super Express.
      • Gość: klosh Re: UWAGA! PEDOFILE NA INTERII!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 17:07
        hehe, niezle to napisales, ale dlaczego FAKT umowil sie z 4 pedofilami w ciagu
        2 dni podajac sie za 13 letnia dziewczynke?? to jest prawda! moge sie zalozyc,
        ze mozna w ciagu godziny umowic sie na Interii z 5 pedofilami, ktory na drugi
        dzien sie z Toba umowia.. czlowieku- zyjesz w POLSCE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka