Gość: mareczek IP: *.aster.pl 18.11.09, 11:41 i bardzo dobrze, dla mnie numer gg jest jak numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Numery GG - teraz do końca życia IP: *.57.72.8.static.user.ono.com 18.11.09, 12:28 To teraz nieodwołalnie trzeba będzie sobie dodać numer GG do akt osobowych, żeby można było go wykreślić po ukazaniu się nekrologu... Odpowiedz Link Zgłoś
clepsydra Re: Numery GG - teraz do końca życia 18.11.09, 12:41 gdzie ty jestes? w Hiszpani jakiejs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb To ja bym jeszcze dodał do PESELU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
martingw Po rybkach 18.11.09, 13:41 Teraz to juz po rybkach. Mialem nr, nie wchodzilem pol roku i mnie wycieli. I od tamtej pory nie mam nic w GG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skype rządzi tera to se wsadźcie, jużeście IP: *.23.54.194.generacja.pl 18.11.09, 14:30 wdepnęli w g... skąpieniem na wirtualnych numerkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peb Re: Po rybkach IP: *.toya.net.pl 18.11.09, 15:15 Skoro przez pół roku nie używałeś gg to chyba nie odczuwasz straty z tego powodu? Po co Tobie numer, z którego nie korzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Po rybkach IP: 217.98.20.* 18.11.09, 15:52 Wystarczy np. wyjechać gdzieś na dłużej, gdzie nie ma dostępu do sieci - takie trudne do "wpadnięcia"? Albo być bardzo mocno zapracowanym od rana do nocy (tak też często bywa). Mój numerek "poszedł sobie", bo z dziwnych powodów starsza wersja nie pozwalała mi się zalogować i musiałem utworzyć nowy profil. No i straciłem część ważnych dla mnie kontaktów z dawnych lat, stąd też używam gg tylko "cześć, co słychać", a ważniejsze rzeczy idą przez Skype. Trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaania20 Numery GG - teraz do końca życia 18.11.09, 13:52 Nikt juz nie uzywa gadu-gadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Numery GG - teraz do końca życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:07 nieprawda, caly czas uzywam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest OK Re: Numery GG - teraz do końca życia IP: *.lanet.net.pl 18.11.09, 16:29 Używam od lat i bardzo lubię gg. Skypa też mam, ale jest zbyt mało popularny. Za to tlen - umarł dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
sim09 Re: Numery GG - teraz do końca życia 18.11.09, 21:09 Wcale nie umarł. Ja go mam i z niego korzystam używając GG zamiast GG. Szkoda, że z protokołu Tlena mam... jednego znajomego! Przekonywanie do Tlena nic nie daje :( Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Numery GG - teraz do końca życia 18.11.09, 23:27 tlen sam sobie winien - nie daje sie zarzadzac wizytówką - a powinni gratis dac nie tylko sprawna wizytowke z formularzem wyslania wiesci przez kounikator tlen - ale rowniez darmowe strony www i dzialajaca aplikacje na fona Mają VoIP - więc błędem jest, że nie maja GSM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt ufffffffffffffffffffffffffffffff IP: *.fbx.proxad.net 18.11.09, 14:15 ale mi ulzylo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Numery GG - teraz do końca życia IP: *.satfilm.net.pl 18.11.09, 14:26 olać ich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już używam skypa teraz to wsadzcie to sobie w g.... IP: *.23.54.194.generacja.pl 18.11.09, 14:27 trza było nie skąpic wczesniej i nie podcierać sobie dupska użytkownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eJan Numery GG - teraz do końca życia IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 18.11.09, 14:49 Wreszcie pomyśleli o całkiem sporej grupie jaką są marynarze. Jedzie taki na rejs powiedzmy 10 miesięcy, zero kontaktu i przez to traci numer. Było to trochę bez sensu. Sam straciłem chyba ze 2 numery. Co prawda jeden ktoś podwędził sniffując pakiety bo jak do tej pory GG nie jest szyfrowane. A snifowali prawdopodobnie pracownicy telekomuny na jakimś węźle. Mojemu bratu też ktoś podebrał numer ale postraszył ich prokuratorem to odzyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To po śmierci będą usuwać numery? IP: *.171.34.131.static.crowley.pl 18.11.09, 14:59 Trzeba będzie wysłać akt zgonu i usuną. Z drugiej strony dusza jest nieśmiertelna to numer też powinien być. Turbodymomen byłby lepszy i wprowadziłby numery do końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonPedro Tlen + GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:27 Od lat korzystam z polaczenia GG z Tlenem i jestem bardzo zadowolony. Wczesniej korzystalem z ICQ i MSN-a ale oba komunikatory nie zdobyly w PL popularnosci. Tak samo jest z NK, moze byc chwilowy zachwyt LinkedIn, Gronami, Facebook-iem ale i tak NK skupi wiekszosc polskich internautow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Tlen + GG IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 18:42 Facebooka bym jeszcze nie skreślał - ostatnio jestem tam częściej niż na nk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gost Numery GG - teraz do końca życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 18:17 A pod linuksem to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfgh Re: Numery GG - teraz do końca życia IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 18.11.09, 19:58 @gost oczywiście że działa, masz np "kadu", albo "pidgin" z wtyczką do GG... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spadowa Numery GG - teraz do końca życia IP: *.socal.res.rr.com 18.11.09, 19:37 Po dwu czy trzykrotnej zmianie numeru (skasowaniu) gg podziekowalem i omijam szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Numery GG - teraz do końca życia IP: *.tijo.pl 18.11.09, 23:16 Po przypadkowym skasowaniu listy kontaktów przygodę z gg zakończyłem. To jest dobra rzecz dla tych co często siedzą przy komputerze i mają takich samych znajomych. Kiedyś siedziałem przy tym całym gg namiętnie ale czasy się zmieniły a w pracy tak nie można. Jakoś za tym nie tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Numery GG - teraz do końca życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 22:58 A przeszukiwanie archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś