adrem-1 19.11.09, 10:56 Poszukuję darmowych serwerów: 1)podpięcie własnej domeny, 2) min 3 bazy mysql, 3)PHP 5, 4)bez limitu transferu. Co polecacie, obecnie mam www.free-web-host.me, ale ostatnio coś zmienili i nie można podpiąć domeny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unhappy Re: darmowe serwery 21.11.09, 02:09 adrem-1 napisał: > Poszukuję darmowych serwerów: 1)podpięcie własnej domeny, > 2) min 3 bazy mysql, > 3)PHP 5, > 4)bez limitu transferu. > Co polecacie, obecnie mam www.free-web-host.me, ale ostatnio coś zmienili i > nie można podpiąć domeny. Standardowo i jak zwykle polecam netmark. Prawie za darmo i w tym wypadku to "prawie" nie robi aż takiej różnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrem-1 Re: darmowe serwery 21.11.09, 14:44 > Standardowo i jak zwykle polecam netmark. Prawie za darmo i w tym wypadku to Wygląda całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: darmowe serwery 22.11.09, 19:03 adrem-1 napisał: > > > Standardowo i jak zwykle polecam netmark. Prawie za darmo i w tym wypadku > to > > Wygląda całkiem nieźle. Jeśli chodzi o netmark to cenię sobie przede wszystkim swobodę: dowolna ilość domen i kont e-mail, dowolna ilość baz MySQL. Żadnych sztucznych ograniczeń typu "jak dopłacisz to będziesz miał dwie bazy MySQL". Narzędzie konfiguracyjne w miarę przyjazne. No i płacę za te przyjemności 5 zł miesięcznie dostając w zamian oprócz tego co opisałem gigabajt powierzchni dyskowej i 5 giga transferu miesięcznie. Czyli to jest chyba najtańsza opcja MIKRO i myślę, że jak ktoś uruchamia stronę to jest to wystarczająca oferta. Odpowiedz Link Zgłoś