Dodaj do ulubionych

Z iPhone w Redmond lepiej się chować

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:52
Czyzby iphone byl jednak lepszy od palmtopow, skoro nawet ludzie bezposrednio powiazani z Microsoftem wola konkurencje.?
Obserwuj wątek
    • Gość: RE: Facet Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 16:08
      Myślę, że to bardziej kwestia trendu kulturowego niż faktycznych umiejętności :)
    • Gość: gosc Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.bas.roche.com 15.03.10, 16:24
      tylko 10% woli konkurencje, to troche za malo zeby wyciagac jakies wnioski.
    • Gość: sssddd Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.acn.waw.pl 15.03.10, 21:16
      ciekawe jakimi samochodami przyjeżdżają do pracy pracownicy rolls-royce?
    • pocalujta_wujta Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować 16.03.10, 01:14
      @sssddd

Odpowiadam na pytanie o pracownikow Rolls-Royce: Najprawdopodobniej przyjezdzaja do pracy samochodami Mini lub BMW. Zarowno Mini jak i Rolls-Royce naleza do koncernu BMW.

pozdrawiam
    • Gość: o Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: 87.204.10.* 16.03.10, 01:14
      @sssddd: ja bym stanowczo nie ryzykował porównywania "produktów" majkrosoftu z produktami rollsa. Zwłaszcza, że sensownego telefonu z winmobi ze świecą szukać :-)
    • Gość: nerd Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.10, 01:22
      głęboki i wielce analityczny tekst. z naciskiem na ANALityczny.
      pomijając nawet fakt, że iPhone to zwyczajnie drogi, przereklamowany gadżet o słabych właściwościach użytkowych.
    • Gość: krk01 Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: 193.193.81.* 16.03.10, 02:04
      drogi gadzet ktory po wgraniu uaktualnien wiesza sie na potege!!! patrz forum apple. wiem co mowie mam ipod touch i nie wyobrazam sobie miec ipoda+telefon a tym wlasnie jest iphone. co do mirosyfa to taki zune hd to mimo wszystko b dobry sprzet/gadzet
    • Gość: 20100315 Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.03.10, 06:02
      en.wikipedia.org/wiki/Brian_Eno

Ten Pan napisal utwór który słychać przy uruchamianiu windowsa,
      utwór został Napisany na Macu ... ;)
    • Gość: Stive Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.zone13.bethere.co.uk 16.03.10, 07:43
      Nie ma lepszego urządzenia mobilnego do obsługi poczty e-mail BlackBerry się chowa - kto dostanie do testów iPhone już się z nim nie rozstaje.
    • Gość: z Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 08:15
      Stive, plecesz bzdury. Ja swojego iPhone'a użytkowałem przez miesiąc i podarowałem córce, po prostu za gadżetami nie przepadam.
    • Gość: KejKej Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 16.03.10, 08:38
      masz rację ja nigdy nie byłem fanem Apple ale po długim studiowaniu for zakupiłem iPhona 3GS - powiem tylko tyle że nie wyobrażam sobie powrotu do E51.
    • Gość: Bq Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 16.03.10, 08:47
      z - nie miałeś tego sprzętu w ręku przyznaj się :)
    • Gość: gość Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: 158.75.70.* 16.03.10, 09:09
      @krk01
      drogi gadzet ktory po wgraniu uaktualnien wiesza sie na potege!!! patrz forum apple

Jakbyś sam popatrzył na to forum, to byś zauważył, że problemy mają w zasadzie tylko ci, którzy wgrywają sobie nieoryginalny firmware. Ale to już nie wina Apple'a.
    • Gość: Komputerowiec Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 09:52
      Śmiać mi się chce jak czytam, ze zarządy firm tak strasznie serio traktują konkurencję z inną firmą iż zabraniają pracownikom korzystania z jej produktów. :D
      Trochę mi to komunę przypomina, albo jakieś partie polityczne - może pracownicy powinni podpisywać lojalki jako aneks do umowy o pracę? :D
    • Gość: kr Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 10:13
      @nerd: A Twoim zdaniem, w każdym tekście o iPhonie powinno być podkreslone, że "iPhone to zwyczajnie drogi, przereklamowany gadżet o słabych właściwościach użytkowych". Ludzie opanujcie się! Po cholerę ta krucjata? Nie podoba Ci się nie kupuj. Niech dotrze do Waszych móżdżków, że to co Wy uważacie za dobre, niekoniecznie będzie dobre dla innych. Jeden lubi pomarańcze, drugi jak mu nogi śmierdzą. Ludzkość nie straci, jeśli nie dowie się w każdym możliwym forum technologicznym, że wg Was iPhone to gówniany telefon. Jak to jest, ze jednak tyle osób łapie się na perfidny marketing Apple, a potem nie budzi się z tego letargu i użytkując iPhone'a, Maka, czy inny sprzęt są zadowoleni? Czytałem już setki historii, o tym jak jeden czy drugi Zenek kupił iPhone'a a potem córce oddał. Ale jeszcze takiej osoby nie spotkałem. No ale ok, pewnie takie są. I co z tego. Ja dostałem firmowego HTC Touch z WM i też pozbyłem się go po 3 tygodniach. Ale nie chodzę i nie rozgłaszam wszem i wobec, że HTC się nie da używać. Mi się nie podobała logika obsługi (lub raczej jej brak). I tyle.
    • Gość: gość Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 10:18
      hehe, żebyś wiedział jaka awantura była w Coca-cola Polska jak puszkę po pepesi znaleźli w koszu na śmieci :)))
    • Gość: aaabbb Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.251.255.15.threembb.ie 16.03.10, 12:19
      zal czytac komentarze,wy to piszecie z zazdrosci czy glupoty?Uzywalem juz Nokii,Motoroli,Siemensa,Samsunga,iPhona,obecnie mam SE ale wiem ze wroce wlasnie do iPhona bo to najlepszy tel jaki mialem i zaluje ze sie go pozbylem.
    • Gość: hiperciul Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.171.114.178.static.crowley.pl 16.03.10, 12:42
      @kr, ty nie istniejesz, twój post też... ludzie na forach nie piszą tak inteligentnie i ze zdystansowanym, umiarkowanym podejściem .. nieeeee
    • Gość: kerio Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.10, 12:57
      NIEPRAWDA. Wall Street Journal WYRAŹNIE pisze, że w siedzibie MS widać na codzień pełno ludzi korzystających z iPhone. Nikt się nie ukrywa.
    • Gość: krk01 Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.chello.pl 16.03.10, 13:13
      haha jak sie aktualizuje soft przez itunes panie @krk!!! to jailb sie idzie pasc naturalna droga widac ze nie miales totalnie zadnego kontaktu z iphonem/ipodem. Wiec jakim cudem sie wiesza ze wzgledu na zainstalowane nielegalne oprogramowanie? 3.1.3 to niedopracowany syfek za 3,99$ ludzie wola zostawac przy wczesniejszej wersji bo sam z siebie "zamarza" hehe tak napisali na oficjalnej stronie poradnik co wtedy robic support.apple.com/kb/TS1445?viewlocale=pl_PL a wszystko to ze wzgledu na ten platny soft wlasnie poczytajcie i wtedy cos mowcie...
    • muezza8 Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować 16.03.10, 14:47
      Jak zwykle, najwięcej do powiedzenia na temat iPhone'a mają ci, którzy go nigdy nie używali...
    • Gość: kryzys Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: 193.111.166.* 16.03.10, 15:16
      Nie mam iPhone'a i nie chcę go mieć. Powód prosty - spojrzałem na jego ekran oraz AMOLED-owy ekran i8910. Wystarczyło - nie musze go używać by wiedzieć co wybrać.
    • Gość: jełop Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:02
      Miałem do wyboru HTC HD2, Apple'a i N900. Po długim studiowaniu tematu wybór padł na N900. Czas już na nowy iPhone, stary ma w porównaniu do konkurencji niewiele do zaoferowania www.youtube.com/watch?v=HHOGweOq8pw .
    • Gość: asaaaasdaaaaaaa Re: Z iPhone w Redmond lepiej się chować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:10
      balmer to palant

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka