vandikia
17.11.10, 20:15
no co byście zrobili?
ze 2 mce temu zaczela nam sieć znikać, wiec 3 razy zgłąszaliśmy do neostrady usterkę, ok okazalo sie w koncu, ze sie NIE DA PANIE narazie, wiec nam tymczasowo z 6 giga obnizyli do 2 (przy tym co robimy na kompach jest to znaczna roznica, negatywna namacalnie)
dzwonie dzis, bo caly czas nie smiga, a sie slimaczy, a 8 dych placimy za 6 giga
co sie okazuje, ze byly jakies kradzieze kabli (byly i 3 lata temu i jakos smigalo) i połatali ale wiecej jak 2 giga nie pojdzie
prosze pana, zeby mi po ludzku cos doradzil, bo mnie 2 giga nie urządza, a on ze mi mogą obnizyc abonament jedynie.. łaskawcy w morde, jakbym nie zadzwonila, to bym dalej bulila 8 dych miesięcznie, a nie 5 dych
dobra, mowie panu, ze chce, zeby smigalo jak przez ostatnie 5 lat, a pan, ze sie tak już nie da, że łącze stracilo taką mozliwosc i trzeba by bylo pociagnac od nowa linię z centrali do abonamenta, a na to tepsa nie pojdzie
no i tyle, powszechnosc Internetu hahahaha, miejscowosc pod Warszawą i mogę maksymalnie cieszyć się 2 giga za 5 dych miesiecznie
\nie wiem co zrobic, dochodzi teraz jeszcze netia ale przeciez na tych samych kablach :/