goldsukces Re: Jakie blogi polecacie? 30.09.13, 18:16 Ja nie tylko czytam ale również jestem jego współautorem. To blog w którym każdy kto interesuje się rozpoczęciem przygody z domowym biznesem i skuteczną promocją jak i znalezieniem dobrych pomysłów na wieloletni dochód i wiele więcej cennych informacji które pozwalają zdobyć wiedzę o generowaniu dochodu online. Link poniżej>>> Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: Jakie blogi polecacie? 30.09.13, 21:12 a na którym warto sie reklamować? pracownia architektury, jakby sie kto pytał.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldsukces Re: Jakie blogi polecacie? 30.09.13, 21:18 eri22 napisała: > a na którym warto sie reklamować? pracownia architektury, jakby sie kto pytał.. Jeżeli chcesz się zareklamować na jakimś blogu, to poszukaj takich które są tematycznie powiązane z twoją dziedziną, tylko wtedy możesz liczyć na duże zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dudu666 Re: Jakie blogi polecacie? 14.01.16, 09:35 A co z blogami Firm? Ciekawą konkurencję na blogi zaprezentowano pod postacią "Złotej Dwudziestki", to konkurs a właściwie ranking najlepiej prowadzonych blogów polskich producentów: bruxer.wordpress.com/najlepsze-blogi-producentow/ Zobacz jaki poziom sobą reprezentują, jakie są obowiązujące wzorce tego rodzaju komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga19119 Re: Jakie blogi polecacie? 11.04.16, 19:27 W takim razie ja polecam swojego bloga :) siłownia, treningi, porady, zdrowe żywienie - health-fit-sexy.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
barbusia11 Ja polecam dwa dość ciekawe! 02.11.13, 12:29 Cześć! Ja czytam w-zdrowym-ciele.pl/ -możesz tam znaleźć wpisy o zdrowiu, diecie, ćwiczeniach i takich tam, kolejny to: zlote-rady.pl/ - tu są wpisy o różnej tematyce m. in na temat rozwoju osobistego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinga19119 Re: Ja polecam dwa dość ciekawe! 11.04.16, 19:35 W takim razie ja też :) health-fit-sexy.blogspot.com :) darmowe porady dotyczace siłowni, zdrowych nawyków żywieniowych, ćwiczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
bloggerr5 Re: Jakie blogi polecacie? 12.11.13, 15:55 polecam www. zarabiamnablogu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario555 Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.cust.tele2.se 21.11.13, 22:17 Osobiście bardzo polecam blog dla miłośników historii, bardzo ciekawie pisany - widać, że z pasją. Jeśli ktoś się interesuje tajemnicami z przeszłości to koniecznie powienien ten blog odwiedzić: wmrokuhistorii.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
neddstark Re: Jakie blogi polecacie? 28.11.13, 11:03 Ja, z racji na niedawno odkrytą pasję do gastronomii, bardzo lubię zaglądać na wszelkiego rodzaju blogi kulinarne. Nie będę robił nikomu tutaj zbędnej reklamy, poza jednym wyjątkiem, ale tylko dlatego, że blogiem Cooki (www.cooka.pl) zainteresowała się również moja dziewczyna, ale z innego względu:) Otóż okazuje się, że Cooką jest... Ania Nowak, dziewczyna z Masterchefa. I tym sposobem ja mam przepisy na fajne dania, potrawy i przekąski, a moja pani inspiracje modowe. Tylko pogratulować pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.plk.prest.pl 28.11.13, 18:07 Ciekawym blogiem jest www.toracjarotacja.bloog.pl pisany przez dziewczynę, kobietę. Głównie o rozwoju, literaturze, życiu, społeczeństwie itp nie ze wszystkim się zgadzam, ale warto poznać czyjś punkt widzenia, zwłaszcza, że autorka ma ten punkt czasem zupełnie inny niż wszyscy. Często daje do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W mroku historii.. Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.cust.tele2.se 29.11.13, 22:59 Blog poświęconym najbardziej tajemniczym, zagadkowym i niewyjaśnionym opowieściom z przeszłości... Znaleźć tam można artykuły dotyczące zarówno historii najnowszej, jak i tej z zamierzchłej przeszłości. Historia zagadkowa, tajemnicza, często kontrowersyjna, próbująca wyjaśnić lub zmienić niektóre błędne przekonania i mity, pisana jednak językiem prostym i dostępnym. Artykuły dotyczące tego, co w historii najciekawsze, to co zostało niedopowiedziane lub ukryte za fasadą mitów i legend, otulone płaszczem sekretów, skandali czy kontrowersji. Znajdziecie opowieści o pasjach, namiętnościach, zbrodniach i zdradach, o ludziach wielkich i małych, znanych i zapomnianych. Razem oddzielimy prawdę od legend i dowiemy się jak to naprawdę było... wmrokuhistorii.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 16:26 www.tacymyabsurdalni.blogspot.com/ polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimem Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 14:18 Tak, polecam również powyższego bloga! Warto sprawdzić, gość pisze sensownie na tematy absurdalne w naszym społeczeństwie. Dużo ciekawych artykułów i fajne spojrzenie na problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 14:20 www.tacymyabsurdalni.blogspot.com/ także polecam ten link, jak ludzie pode mną. Odpowiedz Link Zgłoś
next-jack Re: Jakie blogi polecacie? 20.01.14, 22:30 www.zrobic-i-zarobic.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.231.23.49.koba.pl 14.01.14, 17:38 polecam nowy blog motoryzacyjny cargrid.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzywy Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.net.pl 30.01.14, 12:46 Polecam bloga z poezją, trafiłem przypadkowo astahrena.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
dextin Re: Jakie blogi polecacie? 19.04.14, 14:44 Polecam www.nowinkinew.blogspot.com a także fanpage www.facebook.com/technologianazyczenie Wszystko o newsach technologicznych, co się dzieje na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrlach81 Re: Jakie blogi polecacie? 19.02.14, 12:07 Trzeba szukać. Też lubię konkretne blogi, na których znajdę coś pożytecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikimareczek Blog wędkarski 15.04.14, 18:21 www.wedkarstwomojapasja.pl./ - artykuły, porady i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
panna_beata Re: Jakie blogi polecacie? 22.04.14, 14:50 www.sajrinka.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankowskistanistaw Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.sta.asta-net.com.pl 24.04.14, 13:55 tenksite.blogspot.com/ Chyba jedyny polski blog militarny gdzie można pooglądać fajne zdjęcia i od czasu do czasu poczytać coś mądrego bo gość naprawde dobrze prawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajoma Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 23:42 Tekst linka polecam ten blog, jest bardzo świeży i nowy, ale sądzę, że warty zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika wawa1 Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.14, 10:25 Ostatnio zapisałam się na subskrypcję bloga Finanse na plus, autor pisze bardzo ciekawie i dość merytorycznie finansenaplus.pl Oprócz tego oczywiście czytam też Samcika i Michała z Jak oszczędzać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
15adrian Re: Jakie blogi polecacie? 03.07.14, 15:47 Witam Pragnę polecić blog, na którym znajduje się wiele ciekawych artykułów dotyczących świata informatyki www.informatyczne-it.szkolenia24h.pl/poradniki/ Odpowiedz Link Zgłoś
tapenda Re: Jakie blogi polecacie? 09.04.16, 17:36 polecam swój blog o gotowaniu TAPEDNA Odpowiedz Link Zgłoś
fredri Re: Jakie blogi polecacie? 05.07.14, 12:29 nie wiem czemu ma ten stary temat z 2011 roku służyć chyba tylko reklamie ja czytam wiele blogów nawet wymieniać mi się nazw nie chce i wiele mógłbym czytać pod warunkiem że treść mnie zainteresuje. a skoro reklama no to polecam własnego www.net-cash.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Fajniutki hack na ska dający like :D IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 19:18 www.youtube.com/watch?v=E-XfmyNQuLg Odpowiedz Link Zgłoś
annn004 Re: Jakie blogi polecacie? 06.08.14, 21:27 Czasami zaglądam na różne blogi, ale nie znalazłam takiego, którego chciałabym dłuższy czas czytać z ciekawością. Ale za to wciągnęły mnie gry MMO, od których trudno się oderwać. Ostatnio gram w dogry.pl/fantasyrama FantasyRama przeniesie w zakamarki tajemniczego lasu, pośród którego ukryta jest fantastyczna kraina zamieszkała przez magiczne stworzenia i pełna ukrytych tajemnic. Gra polega na przekształcaniu baśniowej krainy w kwitnący kwiatami i roślinami raj. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary84 Re: Jakie blogi polecacie? 07.08.14, 11:45 Ja zaglądam często na niemodnepolki.blogspot.com tylko trzeba się nieco orientować w modowej blogosferze żeby pojąć ich świetne umięjętności wykorzystania ironii i sarkazmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabadabadu Re: Jakie blogi polecacie? IP: 212.244.31.* 24.09.14, 16:35 niechcesiemowic.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.inet.rev.km-net.pl 13.08.14, 13:41 Polecam arcaniummm.blogspot.com/ Jest to blog o świecie w którym magia i nauka żyja obok siebie i o organizacji która stara się o pokój a świecie Arcanium :D Odpowiedz Link Zgłoś
booklifekitchen Re: Jakie blogi polecacie? 09.12.15, 23:20 booklifekitchen.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.ip-37-187-110.eu 24.09.14, 23:25 dobrdi Odpowiedz Link Zgłoś
robertmat81 Re: Jakie blogi polecacie? 25.09.14, 00:05 Dla zakładających stronę internetową polecam blog o domenach taniedomeny.net.pl/blog.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzet_domowy Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.14, 21:50 budzetdomowy blog o budżecie domowym i finansach, oszczędzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
szklankidwie Re: Jakie blogi polecacie? 21.01.15, 14:19 Dla zainteresowanych tematyką biznesu i reklamy polecam greentiger.pl/strona-glowna/tigerblog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aku rat Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.centertel.pl 01.10.14, 16:24 Xatoos, o zarabianiu blogi czytasz, a więc czy warto dać zlecenie na SEO audyt, czy wystarczą dobre treści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus Re: Jakie blogi polecacie? IP: *.play-internet.pl 13.10.14, 14:16 polecam blogix.pl Odpowiedz Link Zgłoś