wronie 06.04.11, 21:21 Hej, czy ktoś z Was kiedyś się logował na jakimś portalu dla tzw. wolnych strzelców? Jakie są tego efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krisstofferr Re: freelancing w sieci 09.04.11, 23:07 Wolnych strzelców? ale w sensie towarzyskim, tak? ;) No cóż, efekty? Zależy jakich oczekujesz? Zresztą nie dowiesz się póki sam nie spróbujesz ;) To najprostsza metoda żeby się przekonać jakie są efekty (i czy w ogóle) Odpowiedz Link Zgłoś
wronie Re: freelancing w sieci 11.04.11, 13:55 nie...wolny strzelec to osoba, która pracuje na zlecenie, znajdujesz je w sieci, są takie portale przeznaczone do tego. Osobiście idea mi się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: freelancing w sieci IP: *.toya.net.pl 11.04.11, 16:24 trudno przebić gości z Indii, robią za połowę ceny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: freelancing w sieci IP: *.ghnet.pl 13.04.11, 00:10 zajmuję się tłumaczeniami z niemieckiego, zapisałam się na portal dla freelancerów i głównie stamtąd mam zlecenia. Teraz na dodatek mają tam konkurs, można wygrać ipada, jesli zarejestrujesz się do 20 kwietnia konkurs.freelancity.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś