Gość: kr IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:51 pomocy... moj transwer na poczatku pobierania wynosi od 50 do 80 KB/s, po czym spada do 10 - 15 KB/s, jak "zatrzymac poczatkowa predkosc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calandrino buahahhaa IP: 212.21.228.* 08.06.04, 20:55 a mój transwer zapierdala ruwnym tępem w ciągu 5 godzin zciongnołem 1,5 GB. gołych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: buahahhaa IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:57 milego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calandrino ooo! jaka miła bezpretensjonalna reakcja IP: 212.21.228.* 08.06.04, 21:09 ale kłamałem to była muza, babki ściągałem przedwczoraj, uprzedzając reakcję: dziękuję za życzenia miłego słuchania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: transwer!!! IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:23 jenak jesli ktos wie, niech napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: transwer!!! IP: 83.168.96.* 08.06.04, 21:42 A może u twojego dostawcy masz programowo ograniczony transfer. W pierwszym momencie masz tyle co inni, a potem program zaczyna ograniczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: transwer!!! IP: *.miedzylesie.waw.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:59 Przeważnie na początku pobierania transfer jest większy, a chodzi mniej więcej o to, że od momentu kiedy klikniesz bna jakiś plik, do momentu kiedy wybierzesz dla niego lokalizację i klikniesz "zapisz" mija trochę czasu, a pobieranie wtedy już trwa. Więc kiedy pojawia się okienko z informacją o szybkości ściągania, to co już się pobrało jest doliczane do aktualnej prędkości. Potem to spada aż do osiągnięcia realnej prędkości pobierania. Specem nie jestem, ale mam nadzieję że wiadomo o co chodzi. Twój problem najprawdopodobniej jest normalną sprawą, a jak chcesz zwiększyć transfer to rozwiązania szukaj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos B Re: transwer!!! IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 08.06.04, 22:51 Jest dokładnie tak, jak piszesz. Tak działa Internet Exploder, a ludzie myślą że to net im zapierdala. Potem sobie opowiadają "a wczoraj miałem przez chwilę 500KB/s!" Tak jest od niepamiętnych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: transwer!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.04, 23:31 Czy to na Kazaa lub innym p2p taka predkosc????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: transwer!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 05:46 Gość portalu: kr napisał(a): > pomocy... moj transwer na poczatku pobierania wynosi od 50 do 80 KB/s, po > czym spada do 10 - 15 KB/s, jak "zatrzymac poczatkowa predkosc??? 1 Z jakiego zródła ??? 2 jeśli to P2P to się nie dziw bo to zależy od ilości użytkowników udostępniających dany plik (nie tylko ...) 3 jeśli z server`a to najlepiej uzyć download managera np. IDM albo get right ps. szybkość transferku najlepij sprawdzić sobie z np. gamershell.com zciągając jakieś demko (w IE mam ok. 80 kB/s) z getright 100 i ponad (łącze 1mb) Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: transwer!!! 09.06.04, 09:05 Gość portalu: kr napisał(a): > pomocy... moj transwer na poczatku pobierania wynosi od 50 do 80 KB/s, po > czym spada do 10 - 15 KB/s, jak "zatrzymac poczatkowa predkosc??? Zrób PrintScreena i tak już zostanie:) Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś