29.02.12, 19:44
Mam telewizor toshiba smart 37sl863B. Od paru dni aplikacja YouTube dziala niepoprawnie, tzn. w czasie projekcji filmu obraz miga, oprocz tego na dolnym pasku nie pojawia sie ikonka HQ lub HD, wczesniej tego nie bylo. Inne aplikacje internetowe dzialaja bez zaklocen. Moze ktos z forumowiczow mial podobny problem, prosze o ewentualne informacje jak temu zaradzic, dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • wook1 Re: TV Smart 29.02.12, 19:47
      Aha, zapomnialem dodac ze resetowalem tv i nic to nie pomoglo, probowalem tez uaktualnic oprogramowanie.
      • wook1 Re: TV Smart 29.02.12, 20:29
        Otrzymalem odpowiedz z Toshiba Support, blad jest po stronie Googli, wlasciciela YouTube, Toshiba prowadzi rozmowy o jak najszybszym usunieciu problemu. To nie wina aplikacji, ani telewizora :)
    • Gość: Anka Re: TV Smart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 19:15
      A ja mam inny problem, w czasie oglądania filmów z Iplex co jakiś czas obraz się zatrzymuje jakby się zawieszał. Po kilkunastu sekundach idzie dalej, ale nie na długo. I tak w kółko. W czasie oglądania filmów z TVN play to nie występuje. Nie wiem co jest, może ktoś, coś poradzi. Ja podejrzewam, że mam za małą szybkość internetu.
    • Gość: der Re: TV Smart IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.13, 21:55
      Nie mam Toshiby tylko Philipsa i nie spotkałem się z problemami ze smartem, może to dlatego, że aplikacje Philipsa są generalnie ładowane z chmury i zawsze dostajemy najnowszą wersje danego programu, mnie się podoba takie podjeście.
    • Gość: Rafal Re: TV Smart IP: *.lublin.mm.pl 25.03.14, 22:05
      U mnie podobnie, mam LG i nie ma tego problemu. Może to wina oprogramowania, albo baku odpowiedniej aktualizacji. Zobacz na stronę producenta, np na stronie lge można zobaczyć takie rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka