Gość: PiaST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:41 cała nadzieja, że jak dotrze do Polski to w sieci TPSA spowolni się jak elektron w uranie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emjey Internet spowolniony przez wirusa IP: *.nitka.net.pl 26.07.04, 21:52 Cos w tym jest pare razy google wywalil mi Forbidden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE_ZNAM LEPSZEGO WIRUSA NIŻ TPSA, na spowolnienie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriis Re: LEPSZEGO WIRUSA NIŻ TPSA, na spowolnienie. IP: *.jtb.pl 26.07.04, 22:04 hehe nie mozna tak nazekac, w domu mialem neo i ssala mi bez problemu 64 kbajty, teraz po przeprowadzeniu do innego miasta (krakow) niestety bylem zmuszony zalozyc inet przez "profesjonalna" firme z powodow finansowych (nie mam zamiaru placic za abo w tpsa 40 paru zl + jeszcze np neo). ta firma to "demon predkosci". po prostu poraza mnie szybkosc otwierania stron www (srednio 4kb) nie mowiac o sciaganiu lub wrzucaniu na ftp wiekszych plikow oraz notorycznym zrywaniem polaczenia pozdrawiam zadowolonych i "nie"zadowolonych :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast może to sepsa a nie tepsa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re:TPSA NA POHYBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:16 oni prosta awarie naprawiali mi przez 3 tygodnie! a myslicie że abonament za neostradke zwrócili. nie! dranie! a monterzy nie szanują niczyjego czasu tylko swój! przychodzą dopiero gdy grozi sie wyrzuceniem sprzetu za okno i rozwiązaniem umowy. a pieniążki lecą. WOLE Z PLUSEM GSM stracić niz z tepsa zyskać. bujajcie sie z pakietami wikendowymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re:TPSA NA POHYBEL IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 23:27 Tylko trzy tygodnie????? Tos Ty w czepku urodzony! U mnie to trwało dwa razy tyle, mimo że prosiłam tych z Błekitnej-niby-lini o powtarzanie nazwiska (nigdy sie nie powtorzylo bo maja ok. 400 - w wiekszosci studentow - ktorzy dzis sa, a jutro niekoniecznie) i pod koniec tej batalii prosilam o sprawdzanie "historii choroby" w zapisie komputerowym. Nie wszystkie zgloszenia byly tam wpisane! Kazdy obiecywal osobiste zajecie sie sprawa w ciagu tygodnia lub dwoch (nie wiem czy zalezalo to od dobrej woli, czy zmiany dyrektyw) ale zawsze OD OSTATNIEJ INTERWENCJI. To jest dzialanie skuteczniej wyłaczające niz wirus. Ale wirusy tez sa. Jakies konie trojanskie zlikwidowalam, ale wrzuca mi sie z sieci jakis Agent oferujacy strony specjalne. Na szczescie nie wszystkie sie otwieraja; czasami udaje sie je obejsc, ale czasami moja walka konczy sie wylaczeniem komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re:TPSA NA POHYBEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:34 urodzona. pewnie dlatego na Błękitnej rozmawiali ze mna jak z kompletną idiotką. do pytania o modem miły pan dorzucił że to wygląda jak duza mysz. sprawa miała byc załatwiona w ciągu 3 dni. i co? i nie powiem bo niecenzuralne. a jak naprawili połączenie to przez kolejne 3 tygodnie byłam odcięta od poczty. a dlaczego? bo to TPSA. oni maja zawsze racje a jak nie maja to tez mają racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re:TPSA NA POHYBEL IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 23:49 Pozdrowienia dla w czepku urodzonej;) Ten system działa niezależnie od płci klienta. To nowi szefowie tak zarzadzili. Ludzie z terenu zadziałali całkiem sprawnie jak tylko dostali zgłoszenie. Monter przyszedł dokładnie w uzgodnionym czasie. Ale oni sami nie mogą przyjmować zgłoszeń, tylko przez błękitną linię, która jest skoncentrowana w Olsztynie. Ludzie przyjmujący zgłoszenia są przepisowo uprzejmi, ale muszą mieć rozrywkę, więc pytają np. "a od kiedy ma Pani komputer?" ale śmieszne!, o modem oczywiście też - chociaż mam wrażenie, że sami nie mieli pojęcia jaki to modem TPSA daje ich klientom i jak on może zawieść. Nie przejęłam się tak bardzo bo miałam inne łącze i wyjeżdzałam, ale jak ktoś jest tylko na nich skazany to nie zazdroszczę! W takich chwilach miałabym ochotę zwołać wszystkich ich klientów do gremialnego opuszczenia tego molocha, ale.... wciąż brak im porządnej konkurencji - i to jest powód takiego nas traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skazany na TPSa Re: LEPSZEGO WIRUSA NIŻ TPSA, na spowolnienie. IP: *.clk.net / *.sobieszow.net 26.07.04, 23:39 Już dwa miesiące mnie zwodzą.W ich urzędzie i w błędnej lini zgłosiłem życzenie zmiany abonamentu z drogiego tzw.standardowy na oszczędnościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: LEPSZEGO WIRUSA NIŻ TPSA, na spowolnienie. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 23:56 "w błędnej lini":))) - dobre i adekwatne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.07.04, 23:23 Mi też dziś wieczorem google zaczął wywalać się przy wyszukiwaniu. Chyba na chwilę padł. :( Teraz działa i miejmy nadzieję że już tak zostanie. ;) Na pohybel spammerom i innym leszczom piszącym te trojany! FU*K'EM IN DA ASS! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Tepsa 26.07.04, 23:43 Kochani w tepsiarni pracuja studenci za 5 zł na godzinkę. Zlecenia nowe, stare i historie klienta obsługuje: peoplesoft, serat i jeszcze z 5 innych systemów. Einstein wraz z Zweisteinem nieogarnie chaosu jakim jest telekomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed To dlatego, że zaciągam muzę. Jak tylko skończę... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.04, 00:13 to wszystko wróci do normy. Zostały mi jeszcze tylko 4 utwory, za 15 minut wszystko będzie OK. Bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: europa odkryla wirusa ktory nazywa sie tepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 00:29 a my z nim walczymy juz nascie lat... to jak walka z wiatrakami :/ moze ktos wynajdzie wreszcie skuteczny lek... Odpowiedz Link Zgłoś
ijaw Re: europa odkryla wirusa ktory nazywa sie tepsa 27.07.04, 01:01 Dajcie pokój tpsa! rozczaruję was, bo sama sie miło też rozczarowałam, kiedy zgłaszałam usterkę (jakieś niedosłuchy, szmery itpe zanikające i pojawiające się w nieprzewidywalny sposób) i pani po 1) przyjęła szybko i miło, po 2) powiedziała, że oddzwoni, ale ja, jak blondynka zażyczyłam sobie, by nie wydzwaniano mi na stacjonarny, bo zastrzeżony (a to fakt) ale pani przełknęła, lekko, lekkuśko tylko dodając, ale przecież my i tak znamy ten numer. No fakt, ale zapodałam komórkę i.. i tpsa oddzwoniła do mnie na komórkę, wprawiając w stan najwyższego osłupienia, zapytując kiedy mogę przyjąć montera! I umówiłam sie z tpsą, ale mi się monter odwidział, bo w telefonie był dzień na dobre słyszenie, powiedziałam tpsie, że jeszcze poobserwuję, a jakby się zdarzyło jeszcze to szmerowanie i coś tam, to dam znać tpsie. Tpsa sobie dokładnie to zapisała, i juz. I wyobraźcie sobie, że za dzień wszystkie "szmerowania" w telefoniku ustąpiły. I już jest super idealnie bez zaglądania memu apracikowi w bebechy. Tpsa jest lepsa! Zyce wsystkim takiej tepsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp Re: europa odkryla wirusa ktory nazywa sie tepsa IP: *.nycap.rr.com 27.07.04, 06:00 Ciekawe ile kosztuje zamieszczenie takiej reklamy na Forum Gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 27.07.04, 08:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgastar Re: europa odkryla wirusa ktory nazywa sie tepsa IP: 213.78.73.* 27.07.04, 13:36 nie wiedzialem do tej pory, ze mozna byc MILO ROZCZAROWANYM !!!! Zawsze myslalem, ze albo rozczarowanym albo milo zaskoczonym ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek do ijaw raz jeszcze 25.09.04, 01:40 tobie we łbie "szmerowało" a po tych nowych tabletkach przeszło. Ale tylko na chwilę bo po twoim forum widać że teraz jest jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sm Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: *.apnet / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 02:04 moze to microsoft walczy z google zeby promowac swoj msnsearch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFIARA-DIALERA Re: Internet spowolniony przez TE psę! IP: 195.136.30.* 27.07.04, 06:13 Znowu TE psa zawalona będzie bezzasadnymi skargami na Dialery! Pan Bruno Duthoit znów powie, że firma pzez niego reprezentowana nie ma z tym nic wspólnego! To wszystko wpływ Czarnej Dziury albo zorzy polarnej! Dla dobra klienta rachunek dołączymy do faktury VAT za usługi TP S.A. BO FIORMA szanuje PIENIĄDZE KLIENTA SWOJEGO, BO ZGINIE BEZ NIEGO! Szkoda,że tych klientów ubywa! Jaki pan taki kram ! Wybór należy do CIEBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZWODNIK Re: Olej TE psę jak ona CIEBIE Olewa! IP: 195.136.30.* 27.07.04, 06:28 Dajmy sobie spokój z tą telekomunikacją! tO firma dla ludzi o stalowych nerwach! Mnie się już skończyły! Od miesiąca nie jesteśmy już razem! Pozostaje tylko jeszcze kwestia kasy! Ale przy rozwodach to podobno normalne! TA idea JEST NIE DLA MNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Olej TE psę jak ona CIEBIE Olewa! IP: *.dss.com.pl 27.07.04, 07:53 He, he. Poczekaj, aż Ci przyjdzie zapłacić alimenty. Zobaczymy czy będziesz się tak cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: *.localdomain / *.zapis.net.pl 27.07.04, 08:08 No cóż ale u nas Google czasami też w ogóle nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat CIA by ci tylko PRZYSPIESZYLO linie. :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:21 Bo zaden amerykanski agent nie wytrzymalby mozolu i udreki monitorowania linii, przez ktora potencjalnie interesujace dlan informacje przeplywaja w tempie iscie glacjalnym. Jestm z USA, kilka tygodni temu przyjechalem do Polski i od razu zainstalowalem se Neostrade Plus za jedne 139 PLN. Tyle, ze toto daje w porywach throughput 780 kb/sec. Tymczasem u siebie w Waszygtonie za dokladnie te same pieniadze ($39.00) mam 100 MEGAbitow (worldnet.att.net)! I jak biedni Polacy maja sie komputeryzowac?! Moze jak sie skonczy KOMUNA i TPSA przestanie byc monopolista- to sie poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eof nie od razu krakow... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:15 > I jak biedni Polacy maja sie komputeryzowac?! > > Moze jak sie skonczy KOMUNA i TPSA przestanie byc monopolista- to sie poprawi? na pewno. tylko co z tego, jesli to wymaga nowych sieci szkieletowych, bo te co sa, albo sa wlasnoscia tepsy, albo tepsa dzierzawi je na wylacznosc (jak podejrzewam)... jest calkiem niezla ponoc siec swiatlowodow kolejowych jeszcze niby, ale nie wiem jak to z mozliwoscia jej wykorzystania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwad Re: CIA by ci tylko PRZYSPIESZYLO linie. :-))) IP: 62.233.186.* 27.07.04, 09:56 Tak... oczywiscie 100Mbit.. do routera brzegowego.. i nic poza tym. To ciekawe jakie Wy tam w tym USA macie sieci szkieletowe??, ze wszyscy użytkownicy maja po 100Mbit do internetu... :-)) Moim zdaniem za latwo dajecie sie chwytom marketingowym ;-) swoja droga zdaje sobie sprawe ze potrafi te lacze dzialac szybciej niz autostrada TP. tylko o ile? :-) 100razy ? powiedz mi jeszcze ze miales transfery rzedu 10Mbajtów na sekunde ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: CIA by ci tylko PRZYSPIESZYLO linie. :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:50 Mialem tansfery rzedu 20-25 MB/sec na linii T3 dzierzawionej przez moja agencje, ale to drogi szpas: ok. $3,000.00 miesiecznie. Podejrzewam jednak, ze w NSA maja 20xszybsze linie, tak jak maja 20 razy czulsze telefony i satelity nasluchowe, od cywilnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: CIA by ci tylko PRZYSPIESZYLO linie. :-))) IP: *.stw-bonn.de 27.07.04, 21:07 Mialem 8Mbit/sek. Internet wliczony w czysz akademika. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina_adamsow Hihihi, biedny polonus :) 27.07.04, 18:21 > Moze jak sie skonczy KOMUNA i TPSA przestanie byc monopolista- to sie poprawi? No tak to jest z polonią, żyjąca w kompletnym skansenie. Komuny tu nigdy nie było tylko coś co udawało socjallizm. Obecnie w polsce panuje ustrój katolicko-fundamentalistyczny z pełna władzą dzierżona przez funkcjionariuszy KrK. TPSA straciła szansą stania się dobrą firmą z chwilą sprzedania jej France Telekomm przez bandę pazernych prawicowych "S"olidaruchów. RA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag_gliw Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: *.poch.com.pl 27.07.04, 08:59 neutrony się spowalnia, a nie elektrony, ciołku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hapy Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: *.chello.pl 27.07.04, 12:49 a ja mam chello w UPC i mam w nosie tepse:) nigdy im nie dorownają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Internet spowolniony przez wirusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:36 kropka :)) Odpowiedz Link Zgłoś