Dodaj do ulubionych

Imageshack- padły zdjęcia

13.11.15, 00:00
Witam
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Wystawiam na allegro dużo przedmiotów. Parę lat temu nie myśląc o konsekwencjach wrzucałem zdjęcia na darmowy Imageshack i umieszczałem na aukcjach. Niedawno wszystkie zdjęcia zniknęły a przy próbie otwarcia pojawia się komunikat ''404 Not Found''. Momentami niektóre z nich na chwilę się jeszcze wyświetlają i gasną przy próbie odświeżenia ale generalnie wszystkie zdjęcia padły. Kosztowało mnie to bardzo dużo pracy, biorąc jeszcze pod uwagę, że w tych aukcjach mam sporo ofert szkoda mi ich zamykać i otwierać nowe aukcje od początku. Niestety w trwających aukcjach z ofertami zmiany nie są możliwe a nawet gdyby to zajęłoby to masą czasu, którego nie mam. Zastanawiam się nad jedną kwestią w której wietrzę szansę na to, że te linki znowu zaczną działać. Mianowicie gdy dowiedziałem się że Imageshack będzie płatny zarejestrowałem się tam (nie wykupując żadnego pakietu) i teraz patrzę a tam po zalogowaniu dalej widnieje cała moja galeria ze zdjęciami, które niegdyś wrzucałem -tymi które są na aukcjach a się nie wyświetlają- czyli nie zniknęły!. Czy ktoś mógłby mi napisać czy np. gdybym teraz wykupił tam np. roczny pakiet to te zdjęcia z galerii z powrotem zaczęły by się wyświetlać na moich aukcjach. Może to naiwne myślenie ale nie znam się na tym. Może jest jakiś inny sposób by ''przywrócić te zdjęcia do życia''. W razie potrzeby udzielenia dodatkowych informacji pozostaję do dyspozycji. Bardzo proszę o każdą pomoc nawet gdyby wymagało to jakiegoś większego nakładu pracy to zawsze można się dogadać.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka