Gość: Lena IP: 82.177.8.* 23.07.04, 21:26 Zastanawiam sie czy facetów nie przeraża to że jak robią nam minete wydziela nam sie śluz... Czy to ich nie obrzydza??? I czy to im smakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czaroffnica Re: Sluz...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:28 Śluz??? Chyba soki miłosne... :) I jakoś nie znam nikogo, komu on przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shopenn Re: Sluz...... IP: *.crowley.pl 24.07.04, 00:13 cośty?!? tego się w ogóle nie zauważa - jak komuś to przeszkadza to nie robi minet smak i zapach podniecają faceta - ja mogę być bardzo zmęczony a jednak przy minecie zawsze mam dodatkową erekcję dziewczyny - nie bać się i nie przejmować - prysznic i siad płaski na twarzy partnera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryfon Re: Sluz...... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.04, 06:42 A jeszcze fajniej bez podchlapki siad płaski po tygodniu bez mycia mniamm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Sluz...... IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 03:48 No mnie też to zastanawia bleee Odpowiedz Link Zgłoś
adziocha Re: Sluz...... 26.07.04, 14:55 no cos ty!! facetow to kreci - przynajmniej mojego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sluz...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:06 Myślę że jak by ich to brzydziło to nie chcieli by lizac babki przez cała noc! Musi im sie podobać!! Odpowiedz Link Zgłoś