Gość: qq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:38 czy u was też nie działa gg?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: garf Re: gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:41 tak ostatnio często. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garf Re: gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:44 już chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 21:57 a u mnie nadal nie działa :( co się dzieje???? Odpowiedz Link Zgłoś
tonybleeer Re: gadu gadu... 25.10.04, 21:58 olewam to gadu gadu!!!!!!!! od kilku dni w granicach godziny 22 nie dziala ludzie co za szajs mysla ze maja monopol, ale jak tak dalej pojdzie, szybko sie zdziwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieW Re: gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:16 Wlasciwie to nie maja zadnego monopolu. Jest przeciez tlen, msn, icq. Sek w tym, ze gadu-gadu to juz pewien standard. Najwiecej osob to ma. Niby z tlena mozna klikac na numery gg, ale odwrotnie sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Re: gadu gadu... 25.10.04, 22:35 Daj spokój, to nie jest problem z urzędnikami w Brukseli lub Warszawie, którzy decyzje o zmianie oprogramowania muszą poprzedzić przetargiem (lub łapówką). Tutaj chodzi o twoich znajomych! Ja dla przykładu zostałem na jutro zaproszony, aby koleżance pokazać jak działa jabber (zainstalować i skonfigurować klienta, założyć konto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieW Re: gadu gadu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 01:32 a ładna ta koleżanka? Odpowiedz Link Zgłoś