Dodaj do ulubionych

Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ?

IP: *.Kuso.osi.pl 27.11.04, 18:28
Nie moge ogladac filmow na DVD- a mam super! Sciagnęłam Power DVd - ale tam
tylko jest 5 minut glosu !!Szukałam tutaj w archiwum - ale nic konketnego nie
znalazlam Kto uzywa jakiegos fajnego programu i moze mi podac adres skad go
sciagnac ?Z góry dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ? 27.11.04, 18:54
      videolan.org/vlc
      • Gość: sonia Re: Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ? IP: *.Kuso.osi.pl 27.11.04, 20:57
        Dziekuje bardzo, ale niestety- nie moge nadal ogladac filmu z DVD :(
        • kell99 Re: Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ? 27.11.04, 21:17
          A to dziwne. Problemy z systemem operacyjnym, a moze dvd i filmy sa z innych
          stref (ee raczej nie). Vlc powinien dzialac bez problemow. Przeszukaj bardziej
          dokladnie archiwum, wydaje mi sie, ze byly linki jeszcze do innych programow.
          • kell99 Re: Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ? 27.11.04, 21:53
            Btw, napisalas, ze w power dvd masz tylko dzwiek. Nie wyswietla obrazu? Jezeli
            to prawda, to znaczy, ze jest problem w systemie operacyjnym (brak komponentow
            potrzebnych do odtwarzania), albo nie czytnik dvd dzialajacy dla innego regionu.
            Jezeli mieszkasz w pl i ogladasz filmy dla europejskiego regionu (na opakowaniu
            jest znaczek - ikonka globu i cyfra 2) to musisz przelaczyc w opcjach napedu -
            opcjach dvd region na 2. Kazdy naped ma tylko ograniczona ilosc dozwolonych zmian.
            • Gość: piecyk gazowy Re: Błagam , skad moge sciagnac program do DVD ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.11.04, 22:47
              Trial PowerDVD ma takie ogranicznie - po 5 min dźwięk się wyłącza.

Bezpłatne odtwarzacze:
              dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=199&t=26
              dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=200&t=26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka