smikor 22.12.04, 15:58 Kaspersky Anti-Virus warto korzystać z tego programu czy nie?? to samo pytanie dotyczy mks-vir`a ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: Kaspersky Anti-Virus / mks-vir .... 22.12.04, 16:09 KAV Personal lub Pro 5.0 to obecnie najlepsze programy AV jakie sa dostepne na rynku (wg ostatnich opublikowanych danych 99.09% wykrywalnosci wirusow, malware, macro, duzo lepszy niz TrendMicro, Panda czy F-prot, nie wspominajac o NAV), malo zuzycia zasobow. Lite (darmowy jest nieco stary i paru opcji mu brakuje. MKS jest polski, tzn latwiejszy w obsludze. Wady KAV - pierwszy skan calego systemu wolny personal (ale nie Pro) obecnie brak wsparcia dla FUS ale ma byc poprawiony (darmowy update). Jesli jednak masz tylko jednego uzytkownika, to nie bedzie z tym klopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Kaspersky Anti-Virus / mks-vir .... 22.12.04, 16:34 Jesli juz mam wybierac sposrod tych dwoch to zdecydowanie KAV. Mks to jakas pomylka a nie program antywirusowy. Osobiscie uzywam Avast'a i jestem bardzo zadowolony tj. zadnych klopotow z wirusami no i skanuje moja poczte w Thunderbirdzie z czym np. Panda sobie nie radzila. Odpowiedz Link Zgłoś