Gość: fire man IP: *.nfz-gdansk.pl 25.01.05, 09:54 sorki ze wrzucam info do innej stronki ale zastanawiam sie co sadzicie o tym: www.telegsm.pl/index.php?co=428 czy to koniec ie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KT05 Re: firefox IP: *.pronet.lublin.pl 25.01.05, 10:18 Co mamy sądzić? Cieszmy się i radujmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: firefox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:30 to że ktoś ściągnie nie znaczy że będzie z f.foxa korzystał, a pozatym ja ściągałem go 3 razy bo pierwszy raz ściągnąlem jakąś starszą wersję a za drugim razem nie działał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: firefox IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 10:57 "W ubiegłym miesiącu Microsoft zanotował spadek popularności swojej przeglądarki o 1.5 proc. Obecnie popularność przeglądarki z Redmond szacowana jest na 90.3 proc. Spadek popularności Internet Explorer przyniósł jednocześnie wzrost użytkowników Firefox o 0.9 proc i obecnie popularność przeglądarki szacowana jest na 5 proc." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fire man Re: firefox IP: *.nfz-gdansk.pl 25.01.05, 11:47 a kto się już przesiadł? ja jestem w trakcie :) korzystam z obydwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: firefox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:58 większość stron działa super, no i rewelacyjny jest zoom Ctrl i kółko myszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csd Re: firefox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:00 z tym zoomem to mnie zaskoczyłeś zarąbiste to jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCd Firefox i thunderbird - rulez :) IP: *.gdansk.pl 26.01.05, 09:59 znalazlem info o innym sofcie mozilli: www.telegsm.pl/index.php?co=391 - i używam firefoxa i thunderbirda, podoba mi się, że można aplikacje rozbudowywać dzięki wtyczkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS FIREFOX IP: *.gdansk.pl 26.01.05, 10:17 FIREFOX rozwiązuje wiele problemów z internetem. ale Stronka telegsm.pl oferuje fajne newsy , warto poczytać. A do twórców jedna uwaga , uatrakcyjnijcie design Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL-Ninho3city f-foxik :) IP: *.gdansk.pl 26.01.05, 10:48 Właśnie tak czytam i znalazłem na tej stronce takiego newsa: www.telegsm.pl/index.php?co=442 - znaczy się firefox ma najmniej dziur :) Odpowiedz Link Zgłoś