IP: *.crowley.pl 03.03.05, 13:47
co zrobic zeby odbierac hbo przez kompa ? posiadam kablówke na ktorej nadaja hbo ale oczywiscie kodowany posiadam tez mortv niezbedny chyba do tego . co jeszcze potrzebuje ? karta tv ?? bo takowej nie posiadam . prosze o jakies odpowiedzi z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • onequestion Re: HBO 07.03.05, 22:27
      Nie rozkodujesz na PC hbo, nie inwestuj w żadne karty TV, nie trać czasu na
      szukanie w sieci, tylko idź do operatora kablówki i weź w jakiejś promocji hbo i
      płać za niego abon. Poza tym hbo ma systematycznie wymieniać dekodery na nowe,
      więc wszyscy co mają na lewo hbo za rok/dwa już nie będą mogli oglądać tego
      kanału. Mogę Ci jedynie powiedzieć ze canal + można na PC odbierać.
      • Gość: wafel23 Re: HBO IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 07.03.05, 23:07
        moze byc i canal+ tylko jaka karta co i jak trza miec bo w tym akurat jestem zielony porgramiki jakies mam do tego i co trza jeszcze ?
        • Gość: kerkoBumBum Re: HBO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 00:28
          Gość portalu: wafel23 napisał(a):

> moze byc i canal+

Byle co, byle bym miał cos fajniejszego niż koledzy z podwórka ???
          To forum pada :(
          • Gość: wafel23 Re: HBO IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 08.03.05, 08:25
            ale ku.. smieszne
            • kalinowski11 Re: HBO 08.03.05, 12:58
              Jak stać Cię na internet , to możesz sobie odpuścić kilka piwek i zainwestować
              w HBO . W promocji 19,90 miesięcznie ...
    • Gość: karol Re: HBO IP: 81.15.246.* 08.03.05, 14:37
      Nie musisz nawet nic kupywać. Dekoder można samemu zrobić za niecałe 10zł.
      Ludzie zastanawiajcie się troche co piszecie. Trza pomóc a nie...
      napisz: sol-crk@o2.pl
      • cnjry Re: HBO 08.03.05, 14:43
        T co dzila w twojej kablowce moze nie dzilac w innych
        Nie slyszalem aby twoja kablowka miala zmienic przekaz na zyfrowy kanalow
        premium to mozesz sie jescze dlugo cieszyc HBO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka