Gość: stokrotka IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:17 nie moge sobie przypomnieć jak to zrobić a jest mi potrzebne..... please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orr Re: dyskietka startowa IP: PROXY* / 213.76.137.* 18.07.02, 08:48 Gość portalu: stokrotka napisał(a): > nie moge sobie przypomnieć jak to zrobić a jest mi potrzebne..... please' Panel Sterowania / dodaj/usuń programy / dysk startowy (zakłądka na górze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: dyskietka startowa 21.07.02, 15:43 Gość portalu: orr napisał(a): > Gość portalu: stokrotka napisał(a): > > > nie moge sobie przypomnieć jak to zrobić a jest mi potrzebne..... please' > > > Panel Sterowania / dodaj/usuń programy / dysk startowy (zakłądka na górze ;p Albo prosciej i szybciej format a: /s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banko Re: dyskietka startowa IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 00:48 polecam skorzystanie z płyty instalacyjnej win98 lub ME, wcześniej w biosie należy włączyć botowanie z cdromu, włącza się o wiele szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
android Re: dyskietka startowa 02.08.02, 23:22 Gość portalu: banko napisał(a): > polecam skorzystanie z płyty instalacyjnej win98 lub ME, wcześniej w biosie nal > eży włączyć botowanie z cdromu, włącza się o wiele szybciej a jeszcze szybciej jest wcisnac podczas startu F8 i shift+F5 a co dyskietki to mozna tez przez C:\windows\command> bootdisk a: Odpowiedz Link Zgłoś