Dodaj do ulubionych

Prawda ciała

11.07.25, 11:19
Wczoraj miałem stan naturalnej promieniującej dobroci i wdzięczności. Sklamalbym gdybym powiedział że często jestem w takim stanie . Czasem jednak bywają takie chwilę i mam poczucie że zestrajam się ze swoim ciałem. Z kodem startowym który już dawno życie pozmieniało na wszystkie możliwe sposoby.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Prawda ciała 11.07.25, 11:23
      Chciałbym to utrzymać ale do tego trzeba być bardzo . silnym człowiekiem. Moja zaletą i wada jest bycie jak lustro
    • dotera Re: Prawda ciała 11.07.25, 17:48
      Coś się zmieniło w percepcji świata w ostatnich dniach. Odblokowałem ciało i stan emocjonalny się zmienia. Pewne rzeczy przestały mieć znaczenie. Jest stan odpuszczenia i chęci czegoś autentyczniejszego.
      • dotera Re: Prawda ciała 11.07.25, 18:59
        Także sfałszowane wybory się do tego przyczyniły. Jeśli nawet wybory są fałszowane, choć i tak wiadomo że system nie daje wiele do wyboru to po co kierować uwagę na ten absurd polityczny. Państwo jedyne co może to zrobić obywatelowi krzywdę i bardziej się trzeba zastanawiać jak to przeżyć, a nie próbować dostrzec sens w rzeczach absolutnie niezależnych od siebie
        • dotera Re: Prawda ciała 11.07.25, 19:11
          Idea demokracji polega na tym że lud angażuje się w kłamstwa po to tylko żeby wyrządzić mu krzywdę. Tak by zajęty był swoim życiem.
          • dotera Re: Prawda ciała 11.07.25, 19:19
            W gruncie rzeczy zawsze w polityce utożsamiasz się z czymś co nie ma znaczenia . Próbujesz utrzymać iluzje . Nowożytność z reguły podszyta jest Don Kichoteria.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka