Dodaj do ulubionych

Napisy do filmow

19.07.05, 14:10
Witam,
sciagnalem z Kaazy film(plik typu avi)W jaki sposob mozna nalozyc napisy.W
jaki formacie najlepiej je sciagnac,zeby mozna bylo pozniej skonfigurowac je
z filmem.Uzywam DivX Player,czy moze w innym programie bedzie to prostsze.
Pozdro
Obserwuj wątek
    • neder Re: Napisy do filmow 19.07.05, 17:17
      chodzi Ci o trwałe połączenie z filmem, czy po prostu o playera który umożliwi
      otwarcie pliki z napisami. Jesli opcja 1 to dziś na forum Komputery był taki
      temat - poszukaj. Do objętnie jakiej opcji - musisz poszukać napisów konkretnie
      do tej wersji filmu.

Nie wiem czy o to Ci chodziło ;p

pzdr
    • Gość: raba Re: Napisy do filmow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:50
      napisy scignij ze strony www.napisy.org a ja uzywam bestplayera i zawsze mi chodza
      • skubi99 Re: Napisy do filmow 25.07.05, 19:26
        Tak wlasnie robie ale po jakims czasie mam problemy z synchronizacja.Napisy sie
        opozniaja i caly zas musze poprawiac.Uzywam Time Adjustera,ale pomaga tylko na
        poczatku.
        Pozdrawiam
        • neder Re: Napisy do filmow 25.07.05, 19:36
          widocznie ściągnąłeś nie tą wersje napisów. Trzeba patrzec dokładnie na wersję
          filmu, jego nazwę itepe.
          • Gość: IXI Re: Napisy do filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:27
            Wlasnie. Trzeba uwaznie szukac napisow. Ja tez z rozpedu sciagnalem Wojnę Światów wersje STV DVD Rip XVID-DVL i do teraz nie ma do niej napisow. Trza bylo wywalic i sciagnac cos innego. :D
            • skubi99 Re: Napisy do filmow 26.07.05, 15:33
              Dzieki,to wlasciwie jakie wersje najlepiej sciagac.Poza ty jak wrzucilem wojne
              swiatow na kazie to byla kupa wynikow a czas trwanie np.1647:23:56. O co w tym
              chodzi
              • neder Re: Napisy do filmow 26.07.05, 15:44
                > Dzieki,to wlasciwie jakie wersje najlepiej sciagac.

wersje napisów jakie? pasujące do wersji filmu... więcej nie da sie wytłumaczyć ;)

full napisów (w różnych wersjach) masz tu:
                napisy.org/
                napisy.info/
                napisy.biz/
                a jak chcesz na skróty to wyszukiwarka;)
                napisy.tv/
              • Gość: IXI Re: Napisy do filmow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:01
                Zapomnialem juz jak to jest na kazie. Na mulku po prostu wyszukujesz film z najwieksza iloscia zrodel, oczywiscie dla bezpieczenstwa z nazwa jakies znanej linkarni w tytule (osloskop, emulek albo innej). Np.
                War.Of.The.Worlds.TC.XViD-XViD.[eMulek.com.pl].avi ma okolo 3600 zrodel i zszedl w kilkanascie godzin (obie czesci). I sa oczywiscie do tej konkretnej wersji napisy.
          • skubi99 Re: Napisy do filmow 26.07.05, 11:33
            No tak tylko jak sciagam film to w wiekszosci w formacie avi.Natomiast na
            stronie Napisy.info sa pliki w formatach:MicroDVD,TMPlayer,MPL2,Drtic i SRT.
            teraz nie wiem ktory z nich jest odpowiedni.
            Pozdrawiam
            • mbucz Re: Napisy do filmow 26.07.05, 11:40
              To nie ma znaczenia. Liczy się nazwa. Jak nie wiesz, ściagni kilka wersji
              napisów i używaj tej, która ma identyczną nazwę jak film. I tyle. Jak jest zła
              synchronizacja, spróbuj innych napisów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka