alka_w 20.09.05, 11:53 ello mam pytanko jeżeli zapomniałam hasła do poczty to co mam zrobić. jak wchodzę do pocztyw gazeta.pl to noie widzę żadnego odnośnika 'zapomniałem hasła' czycoś takiego..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arie Re: hasło 20.09.05, 13:03 Możesz napisać prośbę na adres postmaster@gazeta.pl W mailu należy podać jak najwięcej danych, które zostały podane podczas rejestracji konta, np. dane wpisane podczas rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: hasło 20.09.05, 13:30 > W mailu należy podać jak najwięcej danych, które zostały podane podczas rejestr > acji konta, np. dane wpisane podczas rejestracji. masło maślane ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: hasło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.09.05, 13:48 Nie podważaj autorytetu administratora! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: hasło 20.09.05, 13:50 co Ty piszesz? to była jedna z delikatniejszych wersji tego co ja chciałam napisać. Jak widzisz pierwsze zdanie zostawiłam w spokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś