mietek91 29.12.05, 22:33 Mam neostradaę jak włączam kompa tp wyskakuje jakiś błąd w takiej ramce (coś po angielsku)ma ktoś jakiś sposób na wyłączenie tego lub jakąs nakładkę//PROSZE O POMOC!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: Problem Z Neostradą 29.12.05, 22:34 > Mam neostradaę jak włączam kompa tp wyskakuje jakiś błąd w takiej ramce (coś po > angielsku)ma ktoś jakiś sposób na wyłączenie tego lub jakąs nakładkę//PROSZE O jak mamy Ci pomóc jak nie wiemy co to za błąd? napisz jego treść. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Problem Z Neostradą 29.12.05, 23:06 Tak. Ja mam. Wciskasz najwiekszy przycisk na obudowie komputera dluzej niz 4 sekundy. A nakladke? Tez mam. Avant Browser. To taka nakladka. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem Z Neostradą 29.12.05, 23:11 > Tak. Ja mam. Wciskasz najwiekszy przycisk na obudowie komputera dluzej niz 4 > sekundy. A nakladke? Tez mam. Avant Browser. To taka nakladka. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: Problem Z Neostradą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 07:49 mietek91 napisał: > Mam neostradaę jak włączam kompa tp wyskakuje jakiś błąd w takiej ramce (coś po angielsku) To na pewno nie wina NEOSTRADY tylko twoja ! Złapałeś wirusa/trojana/spyware i tyle :) Nawet nie wiesz o czym piszę - wskazuje na to fakt, że już masz te śmiecie na komputerze - więc nie doradzę: co teraz zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś