oliwe 11.01.06, 10:23 Lub w innej sieci . Chce założyć ale nie wiem jak działa. Napiszcie czy warto. Słyszalam, ze w dużych miastach ładnie chodzi. Ja mieszkam niestety w małym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiew Re: Internet w plusie ktoś miał? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.02.06, 17:12 korzystam z iPlusa.cena 60zl mies.upewnij sie czy masz dobry zasieg.moglo by byc lepiej ale mysle ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Internet w plusie ktoś miał? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.02.06, 18:08 ja też mam iplusa jest ok! ale kupuje modem ed77 w orange z abonamentem za 60 zł. Działa dobrze, chociaż mieszkam poza miastem. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precel Re: Internet w plusie ktoś miał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:46 Gość portalu: wiew napisał(a): > korzystam z iPlusa.cena 60zl mies. A jaka SZYBKOŚĆ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Internet w plusie ktoś miał? IP: *.orange.pl 08.02.06, 15:41 ja miałem iPlusa przez telefon - działało dobrze. Dziś kupiłem modem ed77 w orange z abonamentem za 60 zł - jak narazie wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Internet w plusie ktoś miał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:32 Co znaczy dobrze - możesz podać jakieś prędkości sciągania. Odpowiedz Link Zgłoś