Dodaj do ulubionych

konfiguracja outlook 2002

22.01.06, 05:15
Prosze pomozcie mi, bo juz mnie chce trafic, probuje skonfigurowac outlooka i
za nic w swiecie nie moge zrobic, zeby maile wychodzily, nie mam pojecia
prosze doradzcie mi cos, bo wyrwe sobie wszystkie wlosy z glowy:-)
Obserwuj wątek
    • neder Re: konfiguracja outlook 2002 22.01.06, 09:09
      Tak nie da rady. Musisz napisać coś więcej. Chociażby to co oznacza Twoje: 'nic
      nie mogę zrobić, żeby maila przychodziły'? co konkretnie robisz i co konkretnie
      Ci nie wychodzi. Konfiguracja programu ma kilka etapów, a zgadywać to można aż
      sobie wszystkie włosy w końcu powyrywasz. Poza tym jaką pocztę chcesz
      skonfigurować (gazeta.pl, wp, onet itepe)?
    • amik74 Re: konfiguracja outlook 2002 23.01.06, 03:11
      Intertesuje mnie konfiguracja do poczta.onet.pl. Wydaje mi sie, ze zrobilem
      wszytsko dobrze moge otrzymywac maile, natomiast mam wielki problem z wyslaniem
      wiadomosci
      dosatej komunikat
      Zadanie „onet - Wysylanie i odbieranie” zglosilo blad (0x80042108) : „Program
      Outlook nie moze polaczyc sie z serwerem poczty przychodzacej (POP3). W razie
      kontynuacji odbierania tej wiadomosci, skontaktuj sie z administratorem serwera
      lub uslugodawca internetowym (ISP).”

NIe rozumie, dlaczego poczty przychodzacej jak maile otrzymuje. >>???
      Jesli ktos moze mi pomoc bede wdzieczny
      • neder Re: konfiguracja outlook 2002 23.01.06, 09:33
        poczta.onet.pl/autoryzacja/ -> klikasz na swój program pocztowy i
        kongigurujesz go tak jak tam jest napisane ( bo może chodzi o autryzacje)
        pzdr
      • neder Re: konfiguracja outlook 2002 23.01.06, 09:33
        pomoc.onet.pl/index.html?KAT=1638#329712
        • Gość: anasz Re: konfiguracja outlook 2002 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.06, 10:04
          mam to samo z "poczta gazeta", czy masz moze adres i tej momocy, bardzo, bardzo
          na to licze, i sorry za podczepianie, ale od dawna tylko przyjmuje poczte, a
          nic z niej nie wychodzi.gdzie mam szukac? plissssss
          • neder Re: konfiguracja outlook 2002 23.01.06, 10:28
            Nauczcie się korzystać z pomocy... w skrzynce gazetowej w zakładce 'pomoc'
            wszystko jest jak na dłoni.
            pzdr
            • Gość: boe to samo outlook 2003 IP: 143.129.131.* 23.01.06, 13:04
              nie, ja mam ten sam problem, a wszystko robilam tak jak jest to napisane w
              pomocy onetu...potem nawet z nimi korespondowalam, robilam printscreen z
              kazdego okna zeby dokladnie wiedzieli jak jest skonfigurowane, i po pewnym
              czasie przestali sie odzywac
              a ja dalej nie moge wyslac maila ani z onetu ani z gazety i cholera mnie trafia
              ktos musi wiedziec o co tu chodzi
              • boe_ Re: to samo outlook 2003 23.01.06, 18:55
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=35491545
                • Gość: amik74 Re: to samo outlook 2003 IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 23.01.06, 23:07
                  a co z tymi poratmi, bo znalazlem w roznych pomocach rozne numery ja mam dla
                  poczty
                  pop3 serwer przychodzacy 995
                  smtp serwer wychodzacy 25 czy to jest ok????
                  • Gość: boe_ Re: to samo outlook 2003 IP: 143.129.131.* 24.01.06, 09:27
                    nie potrafie odpowiedziec, ja mam domyslne 25 i 110
                    wiem ze numery tez probowalam zmieniac, jak i cala reszte (ile doradzajacych,
                    tyle mozliwosci)
                    dopiero kiedy zmienilam serwer smtp, wszystko zaczelo dzialac
    • Gość: amik74 Re: konfiguracja outlook 2002 IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 26.01.06, 04:10
      no i dalej mam problem nierozwiazny i szlag mnie trafia, moze ktos sie jeszcze
      znajdzie kto mi pomoze prosze !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka